• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • текстил - машини за предварително обработване- предене и тъкане

Резултати за

Текстил - машини за предварително обработване- предене и тъкане

ИталияФлоренция и Тоскана
  1. GIESSE

    Италия

    Предприятието GIESSE, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  2. CORMATEX S.R.L.- MACCHINARIO TESSILE E IMPIANTI

    Италия

    Предприятието CORMATEX S.R.L.- MACCHINARIO TESSILE E IMPIANTI, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Пресукване и предене - машини и техника, Пресукване и предене - машини и техника, и machines and equipment for combing and carding wool. Седалището му е в/ъв Montemurlo, Италия.

  3. BETTARINI E SERAFINI S.R.L.

    Италия

    Предприятието BETTARINI E SERAFINI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  4. MA.TE.US.AGENCY S.A.S.

    Италия

    Предприятието MA.TE.US.AGENCY S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  5. GIGLIOTTI MACCHINE TESSILI S.R.L.

    Италия

    Предприятието GIGLIOTTI MACCHINE TESSILI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Пресукване и предене - машини и техника, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Montemurlo, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. RANGONI STEFANIA

    Италия

    Предприятието RANGONI STEFANIA, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Calenzano, Италия.

  2. ARTEX2000SAS

    Италия

    Предприятието ARTEX2000SAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Montemurlo, Италия.

  3. OFFICINA ABA S.R.L.

    Италия

    Предприятието OFFICINA ABA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Montemurlo, Италия.

  4. ATR E FILATI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ATR E FILATI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Quarrata, Италия.

  5. MAZZINI S.N.C.

    Италия

    Предприятието MAZZINI S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Agliana, Италия.

  1. CO.ME.TA. TEXTILE MACHINERY SAS

    Италия

    Предприятието CO.ME.TA. TEXTILE MACHINERY SAS, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Montemurlo, Италия.

  2. OFFICINA MECCANICA COMAR S.R.L.

    Италия

    Предприятието OFFICINA MECCANICA COMAR S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Montemurlo, Италия.

  1. SIATEX S.R.L.

    Италия

    Предприятието SIATEX S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  2. CORIVA

    Италия

    Предприятието CORIVA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Фина механика, Стомани и метали - машинно обработване, и Фина механика. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  3. OFFICINA DELL'OLIVO S.R.L.

    Италия

    Предприятието OFFICINA DELL'OLIVO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  4. OFFICINE GORGERI S.R.L.

    Италия

    Предприятието OFFICINE GORGERI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Обща механика - работа с материали на клиента, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Обща механика - работа с материали на клиента. Седалището му е в/ъв Montale, Италия.

  5. OMMI S.R.L.

    Италия

    Предприятието OMMI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  6. GBS S.R.L.

    Италия

    Предприятието GBS S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Повдигане - техника и аксесоари, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Повдигане - техника и аксесоари, и Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  7. AL.VA DI VANI ALESSANDRO

    Италия

    Предприятието AL.VA DI VANI ALESSANDRO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Pistoia, Италия.

  8. EUROLINE-FIRENZE

    Италия

    Предприятието EUROLINE-FIRENZE, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на label manufacturer. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  1. ATS SYSTEM S.R.L.

    Италия

    Предприятието ATS SYSTEM S.R.L., и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Конвейери, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Конвейери. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  2. FERRARIO REMO E FIGLI SPA

    Италия

    Предприятието FERRARIO REMO E FIGLI SPA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, и Тъкачество - машини и техника. Седалището му е в/ъв Prato (PO), Италия.

  3. SOTEX DI VULGARIS GIORGIO

    Италия

  4. LURITEX S.N.C. DI PRETTO LUIGI E RINDI DAVIDE

    Италия

  5. CORAMTEX S.R.L.

    Италия

  6. PROMEC PROGETTI S.R.L.

    Италия

  7. RIZZI - FLAMAR S.R.L.

    Италия

  8. TECTEX S.R.L.

    Италия

  9. MA.TE.CO. OFFICINA MECCANICA S.R.L.

    Италия

  10. CAMPAIOLI S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно