• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника - Производител - Обединеното Кралство

Обединеното кралствоПроизводител
  1. CCR INC LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието CCR INC LTD, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Milton Keynes, Обединеното кралство.

  2. PORTER-LANCASTRIAN LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието PORTER-LANCASTRIAN LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Електрически трансформатори. Освен това развива дейност и в сферата на Трансформатори, токопреобразователи и токоизправители, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Трансформатори, токопреобразователи и токоизправители, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Chorley, Обединеното кралство.

  3. KIRKLEES DEVELOPMENTS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието KIRKLEES DEVELOPMENTS LTD, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Halifax, Обединеното кралство.

  4. ELLIDGE & FAIRLEY LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието ELLIDGE & FAIRLEY LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bacup, Обединеното кралство.

  5. ULTRA ICE (UK) LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието ULTRA ICE (UK) LTD, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини, и Ледчета, кубчета и парчета - машини. Седалището му е в/ъв Crawley, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MITCHELL & COOPER LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието MITCHELL & COOPER LTD, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Uckfield, Обединеното кралство.

  2. COMET CATERING EQUIPMENT CO. LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието COMET CATERING EQUIPMENT CO. LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  3. AUBIC SALES (BRIGHTON) LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието AUBIC SALES (BRIGHTON) LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти - машини и техника, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Littlehampton, Обединеното кралство.

  4. KENT & SUSSEX VENDING

    Обединеното кралство

    Предприятието KENT & SUSSEX VENDING, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кафе-машини, Кафе и чай, Професионални кафе-машини, и Кафе и чай. Седалището му е в/ъв Uckfield, Обединеното кралство.

  5. TECFLO LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието TECFLO LTD, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кафенета и барове - машини и техника, и Кафенета и барове - машини и техника. Седалището му е в/ъв Manchester, Обединеното кралство.

  1. BERMAR (INTERNATIONAL) LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието BERMAR (INTERNATIONAL) LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кафенета и барове - машини и техника, и Кафенета и барове - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ipswich, Обединеното кралство.

  2. LINCAT LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието LINCAT LTD, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lincoln, Обединеното кралство.

  1. LINCAT GROUP PLC

    Обединеното кралство

    Предприятието LINCAT GROUP PLC, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lincoln, Обединеното кралство.

  2. IMPERIAL MACHINE COMPANY LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието IMPERIAL MACHINE COMPANY LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lincoln, Обединеното кралство.

  3. BOWLAND TRACTORS LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието BOWLAND TRACTORS LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dudley, Обединеното кралство.

  4. KID COMMERCIAL CATERING EQUIPMENT SERVICES

    Обединеното кралство

    Предприятието KID COMMERCIAL CATERING EQUIPMENT SERVICES, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Taunton, Обединеното кралство.

  5. CLASSY PRODUCTS LTD

    Обединеното кралство

  6. GOLDSTAR FABRICATIONS LTD.

    Обединеното кралство

  7. JENKINS, K M

    Обединеното кралство

  8. ERTONE PLASTICS LTD

    Обединеното кралство

  1. CHESHIRE CREAMERIES LIMITED

    Обединеното кралство

  2. EDMUNDS CATERING EQUIPMENT

    Обединеното кралство

  3. RICHMOND FOODS (EBT 1) LTD

    Обединеното кралство

  4. CORSAIR MANUFACTURING LTD

    Обединеното кралство

  5. THE U GROUP LTD

    Обединеното кралство

  6. KALLIS HARALAMBOUS

    Обединеното кралство

  7. PRICE IVESON

    Обединеното кралство

  8. BENTSFIELD ENGINEERING LTD

    Обединеното кралство

  9. COUNTER SOLUTIONS LTD

    Обединеното кралство

  10. COMMERCIAL REFURBISHING SYSTEMS LTD

    Обединеното кралство

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно