• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • текстил - машини за предварително обработване- предене и тъкане

Резултати за

Текстил - машини за предварително обработване- предене и тъкане - Обединеното Кралство

Обединеното кралство
  1. TEXTILIAN LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието TEXTILIAN LIMITED, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на machinery for textile products, textile spare parts, и classified advertisements. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  2. MILLIKEN FLOOR COVERING

    Обединеното кралство

    Предприятието MILLIKEN FLOOR COVERING, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Floor covering, floor coverings, и carpet tiles. Седалището му е в/ъв Wigan, Обединеното кралство.

  3. J W KANE PRECISION ENGINEERING LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието J W KANE PRECISION ENGINEERING LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за фармацевтичната промишленост, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Машини и техника за фармацевтичната промишленост, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения. Седалището му е в/ъв Craigavon, Обединеното кралство.

  4. EADIE & KANAI COMPANY LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието EADIE & KANAI COMPANY LIMITED, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Paisley, Обединеното кралство.

  5. ROWLSON INDUSTRIAL SEWING ENGINEERS LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието ROWLSON INDUSTRIAL SEWING ENGINEERS LIMITED, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поправка на потребителски стоки. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Newcastle Upon Tyne, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ESSENTIAL SUPPLY PRODUCTS LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието ESSENTIAL SUPPLY PRODUCTS LIMITED, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, и Тъкачество - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dudley, Обединеното кралство.

  2. WILLIAM GEE (HOLDINGS) LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието WILLIAM GEE (HOLDINGS) LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Естествени текстилни влакна, и Естествени текстилни влакна. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  3. TEXKIMP LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието TEXKIMP LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, и Тъкачество - машини и техника. Седалището му е в/ъв Northwich, Обединеното кралство.

  4. SNUGGLEDOWN OF NORWAY(UK)LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието SNUGGLEDOWN OF NORWAY(UK)LIMITED, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, и Тъкачество - машини и техника. Седалището му е в/ъв Leeds, Обединеното кралство.

  5. COTTON ON

    Обединеното кралство

    Предприятието COTTON ON, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични плетачни машини и аксесоари, и Фабрични плетачни машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Worthing, Обединеното кралство.

  1. COTTONTAIL CRAFTS

    Обединеното кралство

    Предприятието COTTONTAIL CRAFTS, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични плетачни машини и аксесоари, и Фабрични плетачни машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Settle, Обединеното кралство.

  2. WEST BRIDGFORD MACHINE CO LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието WEST BRIDGFORD MACHINE CO LTD, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични плетачни машини и аксесоари, и Фабрични плетачни машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Nottingham, Обединеното кралство.

  1. SEVERNSIDE FABRICS LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието SEVERNSIDE FABRICS LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, и Тъкачество - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bristol, Обединеното кралство.

  2. STREAMLINE SALES LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието STREAMLINE SALES LIMITED, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Stoke-On-Trent, Обединеното кралство.

  3. A.C. WOOD (SPECIALITY FIBRES) LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието A.C. WOOD (SPECIALITY FIBRES) LIMITED, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Пресукване и предене - машини и техника, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bradford, Обединеното кралство.

  4. CLISSOLD GROUP LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието CLISSOLD GROUP LIMITED, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Bradford, Обединеното кралство.

  5. KNOWLES, WILSON & SONS

    Обединеното кралство

    Предприятието KNOWLES, WILSON & SONS, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Heckmondwike, Обединеното кралство.

  6. JUTE PRODUCTS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието JUTE PRODUCTS LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Kidderminster, Обединеното кралство.

  7. PHILPS LTD.

    Обединеното кралство

    Предприятието PHILPS LTD., и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Eastbourne, Обединеното кралство.

  8. BV TEXTILES LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието BV TEXTILES LTD, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични плетачни машини и аксесоари, и Фабрични плетачни машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Leicester, Обединеното кралство.

  1. CHRISTOPHER WILLIAMS LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието CHRISTOPHER WILLIAMS LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Tamworth, Обединеното кралство.

  2. KEVIN DOODY

    Обединеното кралство

  3. DAVE'S SEWING MACHINES

    Обединеното кралство

  4. PREDICTORY LTD

    Обединеното кралство

  5. AVERY FLIGHT INTERNATIONAL LTD

    Обединеното кралство

  6. TUFTING MACHINERY SERVICES

    Обединеното кралство

  7. BULMER & LUMB GROUP LTD

    Обединеното кралство

  8. BASSAM SHAWL MANUFACTURING CO. LIMITED

    Обединеното кралство

  9. D. & LEE TEXTILES LTD

    Обединеното кралство

  10. RAHMAN, M

    Обединеното кралство

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Текстил - машини за предварително обработване- предене и тъкане - Обединеното Кралство

Брой резултати

49 Фирми