• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • винарство - машини- техника и инсталации

Резултати за

Разпространител - Винарство - машини- техника и инсталации

Разпространител
  1. BUCHER VASLIN

    Франция

    Предприятието BUCHER VASLIN, e Производител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Chalonnes Sur Loire, Франция.

  2. ARTENA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ARTENA S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на wine barrels, wine-making products, и wine-making tannins. Седалището му е в/ъв Gemonio, Италия.

  3. COCCINELLAWINE

    Турция

    Предприятието COCCINELLAWINE, e Multi-Category, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на non-alcoholic wines. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. ETABLISSEMENT LOUIS JACQUIER

    Франция

    Предприятието ETABLISSEMENT LOUIS JACQUIER, e Производител, и работи в сферата на Винарски каци. Освен това развива дейност и в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации, Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод, Винарство - машини, техника и инсталации, и Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Седалището му е в/ъв Quintigny, Франция.

  5. IPTAL EDILDI

    Турция

    Предприятието IPTAL EDILDI, e Разпространител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на white wines, red wines, и engine production. Седалището му е в/ъв Mardin, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MNEWIS, S. R. O.

    Словакия

    Предприятието MNEWIS, S. R. O., e Разпространител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Sereď, Словакия.

  2. GUILELLA AGRÍCOLA

    Испания

    Предприятието GUILELLA AGRÍCOLA, e Разпространител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Alicante, Испания.

  3. SOVITEC

    Франция

    Предприятието SOVITEC, e Разпространител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Libourne, Франция.

  4. ENOGARDEN S.R.L.

    Италия

  5. REP INTERNATIONAL

    Франция

    Verified by europages badge

    Supplier of solutions for the rubber and other polymers industry, REP international manufactures and markets rubber injection and compression machines. The REP company has been selling injection molding machines since 1948. Very early on, REP understood the importance of polymers and elastomers to industry and decided to specialize in the rubber injection technology. Our advantages ? Exclusive solutions and an international network of sales and aftersales agents. Our core knowhow? A high-technology range of vertical and horizontal rubber injection molding machines. With over 60 years experience of building rubber injection presses, the REP GROUP now has an extremely broad understanding of rubber molding. We put our know-how to work for you! Join the community of thousands of users in the world who have chosen authenticity with REP injection molding machines!

  1. GROUPE GARONNE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието GROUPE GARONNE, e Разпространител, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Системи за сортиране, Сортиране на отпадъци - машини и техника, Рециклиране - машини и инсталации, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Системи за сортиране, Сортиране на отпадъци - машини и техника, и Рециклиране - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Mondavezan, Франция.

  2. MARTIN RAFFETSEDER

    Австрия

    Предприятието MARTIN RAFFETSEDER, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Grünburg, Австрия.

  1. INDUSTRIEVERTRETUNG DOLL

    Германия

    Предприятието INDUSTRIEVERTRETUNG DOLL, e Разпространител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Автоматизация - инсталации и съоръжения, Печат и набор - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, и Автоматизация - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Nordrach, Германия.

  2. FIRE-PROTECTION

    Германия

    Предприятието FIRE-PROTECTION, e Разпространител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита, Противопожарни аларми и детектори - техника и инсталации, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Неорганична химия - изходни материали и производни, Пожари - техника и инсталации за защита, Противопожарни аларми и детектори - техника и инсталации, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Petershagen, Германия.

  3. ALMANN GMBH

    Германия

    Предприятието ALMANN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Мини и кариери - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Мини и кариери - машини и техника, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Neudenau, Германия.

  4. HELMUT WEISENSEE

    Германия

    Предприятието HELMUT WEISENSEE, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Рециклиране - машини и инсталации, Суров дървен материал, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Рециклиране - машини и инсталации, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Stadtlauringen, Германия.

  5. THOMAS BÄCHLER MASCHINEN + FAHRZEUGE

    Швейцария

    Предприятието THOMAS BÄCHLER MASCHINEN + FAHRZEUGE, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Cham, Швейцария.

  6. W. H. FISCHER ZENTRALSCHMIERTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието W. H. FISCHER ZENTRALSCHMIERTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Смазване - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, Помпи, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, и Помпи. Седалището му е в/ъв Duisburg, Германия.

  7. VERDER GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието VERDER GESELLSCHAFT M.B.H., e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Центробежни помпи, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, и Центробежни помпи. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  8. GARAGE DES VANILS

    Швейцария

    Предприятието GARAGE DES VANILS, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Charmey Gruyère, Швейцария.

  1. RBS, REGIO-BRANDSCHUTZ SCHWEIZ PORTMANN

    Швейцария

    Предприятието RBS, REGIO-BRANDSCHUTZ SCHWEIZ PORTMANN, e Разпространител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Пожари - техника и инсталации за защита, Противопожарна охрана - техника и инсталации, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Пожари - техника и инсталации за защита, Противопожарна охрана - техника и инсталации, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  2. ANKE PUMPEN

    Германия

    Предприятието ANKE PUMPEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Печат и набор - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, и Помпи. Седалището му е в/ъв Obernkirchen, Германия.

  3. WINKLER GMBH

    Австрия

    Предприятието WINKLER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Alberndorf In Der Riedmark, Австрия.

  4. KLAUS THEINERT GMBH

    Германия

    Предприятието KLAUS THEINERT GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, и Механични трансмисии и компоненти. Седалището му е в/ъв Altlandsberg, Германия.

  5. BS GRAFIX

    Полша

    Предприятието BS GRAFIX, e Multi-Category, и работи в сферата на Превозни средства - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Резервни части за дизелови двигатели, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Регулировка на автомобили - техника и машини, air-conditioned cars, Резервни части за дизелови двигатели, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Регулировка на автомобили - техника и машини. Седалището му е в/ъв Ełk, Полша.

  6. SUFAG SNOW VISION AG

    Швейцария

    Предприятието SUFAG SNOW VISION AG, e Разпространител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Stans, Швейцария.

  7. ALFRED SCHWARZ GMBH

    Германия

    Предприятието ALFRED SCHWARZ GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Hohenthann, Германия.

  8. R. LEIMBACH GMBH

    Германия

    Предприятието R. LEIMBACH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Печат и набор - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Печат и набор - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Mayen, Германия.

  9. PICHLER FAHRZEUGTECHNIK GMBH & CO KG

    Австрия

    Предприятието PICHLER FAHRZEUGTECHNIK GMBH & CO KG, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Туристически коли, Строителни обекти - оборудване, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, и Туристически коли. Седалището му е в/ъв St. Veit An Der Glan, Австрия.

  10. KALZ BRANDSCHUTZ- UND ELEKTROTECHNIK

    Германия

    Предприятието KALZ BRANDSCHUTZ- UND ELEKTROTECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита, Поглъщане на дима при пожар - инсталации, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Довършителни работи, Пожари - техника и инсталации за защита, Поглъщане на дима при пожар - инсталации, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Eggenfelden, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Разпространител - Винарство - машини- техника и инсталации

Брой резултати

308 Фирми

Категория