• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - агенти

Резултати за

Внос-износ - агенти - Агент Представител - Турция

ТурцияАгент/Представител
  1. SARPES FOREIGN TRADE LTD. CO.

    Турция

    Предприятието SARPES FOREIGN TRADE LTD. CO., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Метални силози, Дървени изделия за мебелното обзавеждане, Училищна мебел, Метални силози, Дървени изделия за мебелното обзавеждане, scientific laboratory, и Училищна мебел. Седалището му е в/ъв Eskisehir, Турция.

  2. PATRIARCH CONSULTING

    Турция

    Предприятието PATRIARCH CONSULTING, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  3. ORECHEM FOREIGN TRADE IMPORT EXPORT.

    Турция

    Предприятието ORECHEM FOREIGN TRADE IMPORT EXPORT., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Натурални минерални води, advertising signs, heat insulation panels, supermarket baskets, и Натурални минерални води. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  4. NIST GROUP

    Турция

    Предприятието NIST GROUP, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. GARANTOUI SOURCING

    Турция

    Предприятието GARANTOUI SOURCING, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SUER GLOBAL IMPORT EXPORT

    Турция

    Предприятието SUER GLOBAL IMPORT EXPORT, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, Животновъдство - внос-износ, Внос-износ на енергия и суровини, Черна металургия и металургия - внос-износ, foodstuffs - import/export, Животновъдство - внос-износ, и Внос-износ на енергия и суровини. Седалището му е в/ъв Van, Турция.

  2. FOUR IDEA TRADE

    Турция

    Предприятието FOUR IDEA TRADE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на External trade. Седалището му е в/ъв Hatay, Турция.

  3. CFR GLOBAL

    Турция

    Предприятието CFR GLOBAL, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Лиофилизация - машини и материал, Снабдяване - общи доставки, Лиофилизация - машини и материал, и Снабдяване - общи доставки. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. GOLDSAN EXPORT AND SERVICES COMPANY

    Турция

    Предприятието GOLDSAN EXPORT AND SERVICES COMPANY, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на sunflower oil, и packaged sesame seeds. Седалището му е в/ъв Esenyurt, Турция.

  5. IZMEX GLOBAL TICARET VE DANISMANLIK

    Турция

    Предприятието IZMEX GLOBAL TICARET VE DANISMANLIK, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на textile products, kitchen items, food industry, и Chemicals. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  1. ALFA TURKEY SANAYI VE TICARET LTD.

    Турция

    Предприятието ALFA TURKEY SANAYI VE TICARET LTD., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Електроника - внос-износ, depot for goods import export of goods, intermediation for import-export, Внос-износ - текстил и облекло, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Osmangazi, Турция.

  2. EXPOTURK DIS TIC

    Турция

    Предприятието EXPOTURK DIS TIC, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Мрамори. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - агенти, fabrics, fibre, Внос-износ - агенти, и yarns. Седалището му е в/ъв Buyukcekmece, Турция.

  1. ULUT GROUP

    Турция

    Предприятието ULUT GROUP, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на import, export, transport, и wholesale. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  2. FOCUS TRANS AUTO LOJISTIK

    Турция

    Предприятието FOCUS TRANS AUTO LOJISTIK, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на logistics services, international road haulage, Trusts and Succession, и European Truck Haulage. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. FORNEVA INTERNATIONAL

    Турция

    Предприятието FORNEVA INTERNATIONAL, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Construction products, и household appliances. Седалището му е в/ъв Ataşehir, Турция.

  4. MURAT DENIZ

    Турция

    Предприятието MURAT DENIZ, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на textile business and clothing industry trade associations, accessories, parts and components for industrial equipment and plants, и refrigerating system and equipment compressors. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. INVESTMENT IN TURKEY

    Турция

    Предприятието INVESTMENT IN TURKEY, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Инвестиции - консултантски услуги, Внос-износ на нефт, intermediation for import-export, medical articles, Инвестиции - консултантски услуги, и Внос-износ на нефт. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  6. ERCIYES GLOBAL

    Турция

    Предприятието ERCIYES GLOBAL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Kayseri, Турция.

  7. Z

    Турция

    Предприятието Z, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв z, Турция.

  8. RAMDOUN

    Турция

    Предприятието RAMDOUN, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  1. ITF INTERNATIONAL

    Турция

    Предприятието ITF INTERNATIONAL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на saffron, и sunflower oil. Седалището му е в/ъв Antalya, Турция.

  2. TURKEYFORTRADE

    Турция

    Предприятието TURKEYFORTRADE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на upholstery for furnishings. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

  3. TST GLOBAL DIS TICARET VE DANISMANLIK

    Турция

    Предприятието TST GLOBAL DIS TICARET VE DANISMANLIK, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на food for frog farming, и rental by the hour. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

  4. MALIK LOGISTICS INTERNATIONAL LTD

    Турция

    Предприятието MALIK LOGISTICS INTERNATIONAL LTD, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на logistics advice-international project, и Trading advice. Седалището му е в/ъв Sanliurfa, Турция.

  5. ALHAMD TEKSTIL TICARET LIMITED SIRKETI.

    Турция

    Предприятието ALHAMD TEKSTIL TICARET LIMITED SIRKETI., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на clips, material recycling, textile, и fibre. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  6. AL RASHOODI GROUP

    Турция

    Предприятието AL RASHOODI GROUP, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Mahmutbey, Турция.

  7. IMPEX BUSINESS

    Турция

    Предприятието IMPEX BUSINESS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на trading brokerage consultancy, и agency and commercial representation services. Седалището му е в/ъв Bilecik, Турция.

  8. OMEGA INTERNATIONAL TRADE CO.

    Турция

    Предприятието OMEGA INTERNATIONAL TRADE CO., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на brokerage services for goods. Седалището му е в/ъв Izmir Turkey, Турция.

  9. POYRAZ GLOBAL

    Турция

    Предприятието POYRAZ GLOBAL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Esenler, Турция.

  10. ADK KERESTECILIK

    Турция

    Предприятието ADK KERESTECILIK, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на boards and blocks of wood, и Plywood, laminated wood and compressed wood. Седалището му е в/ъв Kayseri, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Внос-износ - агенти - Агент Представител - Турция

Брой резултати

53 Фирми