• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

ТурцияАнкара и Централен Анадол
  1. BEY ORHAN KARDESLER HAVUÇ TARIM URUNLERI URETIM ITHALAT IHRACAT LTD. STI.

    Турция

    Предприятието BEY ORHAN KARDESLER HAVUÇ TARIM URUNLERI URETIM ITHALAT IHRACAT LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  2. APOLLO IMPORT & EXPORT LTD.

    Турция

    Предприятието APOLLO IMPORT & EXPORT LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit tree growing. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  3. DOYA TARIM

    Турция

    Предприятието DOYA TARIM, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на powdered milk. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  4. ALBARAKAT

    Турция

    Предприятието ALBARAKAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на export, и import-export assistance. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  5. ANATOLIANFRUIT

    Турция

    Предприятието ANATOLIANFRUIT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. NISKON ATAY BRAND

    Турция

    Предприятието NISKON ATAY BRAND, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh fruit, automatic timers, и package delivery. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  2. BASYAZICIOGLU TARIM

    Турция

    Предприятието BASYAZICIOGLU TARIM, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kayseri, Турция.

  3. CNR GLOBAL GROUP FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY

    Турция

    Предприятието CNR GLOBAL GROUP FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Fresh fruits and vegetables, Плодове и зеленчуци - внос-износ, fruit importers, и fresh vegetables. Седалището му е в/ъв Meram/konya, Турция.

  4. SARAYLIM AGRICULTURE JOINT STOCK CIE

    Турция

    Предприятието SARAYLIM AGRICULTURE JOINT STOCK CIE, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на organic fruit. Седалището му е в/ъв Çorum, Турция.

  5. GOKNUR

    Турция

    Предприятието GOKNUR, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на concentrated fruit juices, и frozen fruit. Седалището му е в/ъв Kayseri, Турция.

  1. GÖKNUR TARIM VE GIDA ÜRÜNLERI ITHALAT & IHRACAT SAN. TIC. A.Ş.

    Турция

    Предприятието GÖKNUR TARIM VE GIDA ÜRÜNLERI ITHALAT & IHRACAT SAN. TIC. A.Ş., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh fruit, foodstuffs export, и frozen fruit. Седалището му е в/ъв Kayseri, Турция.

  2. KARAMAN COMPANY

    Турция

    Предприятието KARAMAN COMPANY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на packed apples, apple trading, и dried apples. Седалището му е в/ъв Karaman, Турция.

  1. AFERIN TARIM

    Турция

    Предприятието AFERIN TARIM, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, natural product, apples, apple trading, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kayseri, Турция.

  2. ERGUVAN DIS TICARET

    Турция

    Предприятието ERGUVAN DIS TICARET, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh fruit, и fruit tree growing. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  3. GENC PRESTIJ GIDA URUNLERI IC VE DIS TIC. SAN. A.S.

    Турция

    Предприятието GENC PRESTIJ GIDA URUNLERI IC VE DIS TIC. SAN. A.S., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  4. -

    Турция

    Предприятието -, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на diabetic food, organic vegetables, fruit tree growing, и gherkins. Седалището му е в/ъв -, Турция.

  5. TOS TARIM

    Турция

    Предприятието TOS TARIM, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit & vegetables, и retail fruit and vegetable markets. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  6. MZ IHRACAT ITHALAT TUR INS LTD STI

    Турция

    Предприятието MZ IHRACAT ITHALAT TUR INS LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Eskisehir, Турция.

  7. TAZE ADANA

    Турция

    Предприятието TAZE ADANA, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Mersin, Турция.

  8. AYSA ITHALAT IHRACAT

    Турция

    Предприятието AYSA ITHALAT IHRACAT, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit export, и export of vegetables. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  1. MURAT SOGUK HAVA DEPOSU VE PAKETLEME TESISI

    Турция

    Предприятието MURAT SOGUK HAVA DEPOSU VE PAKETLEME TESISI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на bundling, syringes, apples, и apple trading. Седалището му е в/ъв Konya / Eregli, Турция.

  2. SERA A.Ş

    Турция

    Предприятието SERA A.Ş, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  3. ATAMEYVE ITHALAT IHRACAT LDT ŞTI

    Турция

    Предприятието ATAMEYVE ITHALAT IHRACAT LDT ŞTI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на retail fruit and vegetable markets. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  4. HAVAS

    Турция

    Предприятието HAVAS, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  5. BEY ORHAN KARDEŞLER TARIM ÜRÜNLERİ MEYVE SEBZE İTHALAT İHRACAT

    Турция

    Предприятието BEY ORHAN KARDEŞLER TARIM ÜRÜNLERİ MEYVE SEBZE İTHALAT İHRACAT, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  6. SARAYLIM TARIM

    Турция

    Предприятието SARAYLIM TARIM, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Çorum, Турция.

  7. BONITOFAV LTD.ŞTI.

    Турция

    Предприятието BONITOFAV LTD.ŞTI., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  8. HAVALI TICARET LIMON ALIM SATIM VE DEPOLAMA

    Турция

    Предприятието HAVALI TICARET LIMON ALIM SATIM VE DEPOLAMA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на packaged lemons, и tinned oranges. Седалището му е в/ъв Nevsehir, Турция.

  9. OZYURT EXPORT

    Турция

    Предприятието OZYURT EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на onions, и wheat. Седалището му е в/ъв konya /karatay, Турция.

  10. MARINA TARIM IHRACAT ITHALAT LIMITED SIRKETI

    Турция

    Предприятието MARINA TARIM IHRACAT ITHALAT LIMITED SIRKETI, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на potatoes, и onions. Седалището му е в/ъв Nevsehir, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно