• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • грижи за градината- градинарство- цветари - техника и пособия

Резултати за

Търговец На Едро - Грижи за градината- градинарство- цветари - техника и пособия

Търговец на едро
  1. COSERWA

    Франция

    Предприятието COSERWA, e Разпространител, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Техника за сеене и засаждане, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, machinery for plant nurseries, nursery supplies, Техника за сеене и засаждане, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Hagenbach, Франция.

  2. MOTORGARTEN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MOTORGARTEN GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Schauenburg, Германия.

  3. PRINZ DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието PRINZ DEUTSCHLAND GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини за разчистване на храсти. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за рязане с трион, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Лесовъдство - машини и техника, Дъскорезници - машини и техника, Обработващи машини за рязане с трион, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Лесовъдство - машини и техника, и Дъскорезници - машини и техника. Седалището му е в/ъв Haselbachtal, Германия.

  4. PLANTCARETOOLS

    Франция

    Предприятието PLANTCARETOOLS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на garden tools, supplies for wholesale florists, hydrometers, и testers. Седалището му е в/ъв Hautefort, Франция.

  5. BRINKMAN

    Белгия

    Предприятието BRINKMAN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Алтернативни енергии - съоръжения и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и supplies for horticulture. Седалището му е в/ъв Kontich, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GARDIZOO

    Люксембург

    Предприятието GARDIZOO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни питомци - принадлежности, fertilizer, loam, Домашни питомци - принадлежности, и Phytotherapy products. Седалището му е в/ъв Kehlen, Люксембург.

  2. STAX TRADE CENTRES

    Обединеното кралство

    Предприятието STAX TRADE CENTRES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Manchester, Обединеното кралство.

  3. TUINCENTRUM DEN ELSENHOF

    Холандия

    Предприятието TUINCENTRUM DEN ELSENHOF, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Mill, Холандия.

  4. DE BOER DRACHTEN

    Холандия

    Предприятието DE BOER DRACHTEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на equipment tools, gardening articles, и toys. Седалището му е в/ъв Drachten, Холандия.

  5. OGRODNIK. GOSPODARSTWO OGRODNICZO-SZKÓŁKARSKIE

    Полша

    Предприятието OGRODNIK. GOSPODARSTWO OGRODNICZO-SZKÓŁKARSKIE, e Multi-Category, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Пръст, evergreens, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Пръст, и shrubbery. Седалището му е в/ъв Kraczkowa, Полша.

  1. RICCADONA OSCAR DANIELE

    Италия

    Предприятието RICCADONA OSCAR DANIELE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Villafranca Di Verona, Италия.

  2. PONDKEEPER POND LINERS

    Обединеното кралство

    Предприятието PONDKEEPER POND LINERS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Помпи. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за подплати, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Тъкани за подплати, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и pond pumps. Седалището му е в/ъв Billingham, Обединеното кралство.

  1. MASARIK ZDENEK

    Чехия

    Предприятието MASARIK ZDENEK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули, Градинарство - машини и уреди, Метални домакински принадлежности, Поливане и напояване - инсталации, Пластмасови материи - домашни артикули, Градинарство - машини и уреди, Метални домакински принадлежности, и Поливане и напояване - инсталации. Седалището му е в/ъв Uherský Brod, Чехия.

  2. VIVAI BALDI DI ROSSANA E NAJLA BALDI

    Италия

    Предприятието VIVAI BALDI DI ROSSANA E NAJLA BALDI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство, цветарство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Разсад (за разсадници), Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, vegetable plants, wholesale flowers and plants, Разсад (за разсадници), и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Pistoia, Италия.

  3. JOCAFLOR

    Франция

    Предприятието JOCAFLOR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Цветя. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Цветари - техника и пособия, supplies for florists, decoration, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Halluin, Франция.

  4. DALEMANS INDUSTRIES

    Белгия

    Предприятието DALEMANS INDUSTRIES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Zonhoven, Белгия.

  5. WALCO POTTERY

    Белгия

    Предприятието WALCO POTTERY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Bornem, Белгия.

  6. SEKWOJA GARDEN

    Полша

    Предприятието SEKWOJA GARDEN, e Multi-Category, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Tuchola, Полша.

  7. DAAN KROMHOUT & ZN

    Холандия

    Предприятието DAAN KROMHOUT & ZN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Цветари - техника и пособия, и Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Noordwijkerhout, Холандия.

  8. HORTIPLAN

    Белгия

    Предприятието HORTIPLAN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на horticulture seeds, и flower bulbs. Седалището му е в/ъв Sint-Katelijne-Waver, Белгия.

  1. BUITENPLEZIER-ONLINE.NL

    Холандия

    Предприятието BUITENPLEZIER-ONLINE.NL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Hengelo, Холандия.

  2. POLET

    Белгия

    Предприятието POLET, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Borsbeke, Белгия.

  3. SPEZIALFAHRZEUG - VERTRIEB PETER HEUNSCH GMBH

    Германия

    Предприятието SPEZIALFAHRZEUG - VERTRIEB PETER HEUNSCH GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за чистене на пътищата, Общински превозни средства, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Машини за чистене на пътищата, Общински превозни средства, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Erfurt, Германия.

  4. CROIX CHATELAIN

    Белгия

    Предприятието CROIX CHATELAIN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на garden, и decorative products. Седалището му е в/ъв Brussel, Белгия.

  5. ESPACE CHASSART

    Белгия

    Предприятието ESPACE CHASSART, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Wagnelée, Белгия.

  6. DIDDEN NV

    Белгия

    Предприятието DIDDEN NV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и equipment tools. Седалището му е в/ъв Dilsen, Белгия.

  7. MORELLI S.A.S

    Италия

    Предприятието MORELLI S.A.S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на intercom plates, и garden fountains. Седалището му е в/ъв Zola Predosa, Италия.

  8. C&T DONAU FLOWER GMBH

    Австрия

    Предприятието C&T DONAU FLOWER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Набрани цветя. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Цветари - техника и пособия, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Brunn Am Gebirge, Австрия.

  9. TOYA S.A.

    Полша

    Предприятието TOYA S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Градински инструменти, Преносими механични инструменти, и Градински инструменти. Седалището му е в/ъв Wroclaw, Полша.

  10. FAUSTINELLI LUCIA FORNITURE PER FIORISTI

    Италия

    Предприятието FAUSTINELLI LUCIA FORNITURE PER FIORISTI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Цветари - техника и пособия, florists' accessories, и Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Treviso, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Търговец На Едро - Грижи за градината- градинарство- цветари - техника и пособия

Брой резултати

289 Фирми