• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • гастрономия - специалитети

Резултати за

Гастрономия - специалитети

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. AMÉNO BIÈRE ARTISANALE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието AMÉNO BIÈRE ARTISANALE, e Производител, и работи в сферата на Бира. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Пивоварна - машини и техника, Занаятчийско изкуство, Гастрономия - специалитети, Алкохолни и спиртни напитки, Пивоварна - машини и техника, Занаятчийско изкуство, и Гастрономия - специалитети. Седалището му е в/ъв Camaret Sur Aigues, Франция.

  2. MELBA GASTRONOMIE

    Франция

    Предприятието MELBA GASTRONOMIE, e Разпространител, и работи в сферата на Гастрономия - специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Хранeнe - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Шампанско и пенливи вина, Алкохолни и спиртни напитки, Хранeнe - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв la Trinité, Франция.

  3. MAISON DESSIS

    Франция

    Предприятието MAISON DESSIS, e Производител, и работи в сферата на Гастрономия - специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на Black truffles, truffle honey, Delicatessen products, и truffle seasoning. Седалището му е в/ъв Valréas, Франция.

  4. CATRICE GOURMET SARL

    Франция

    Предприятието CATRICE GOURMET SARL, e Производител, и работи в сферата на Гастрономия - специалитети. Седалището му е в/ъв SALERNES, Франция.

  5. LUMAFRAIS

    Франция

    Предприятието LUMAFRAIS, e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Готови ястия и деликатеси, Гастрономия - специалитети, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв BEDARRIDES, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MIDI CHARCUTERIE MICHAR

    Франция

Намерете оферта за