• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • камъни и руди

Резултати за

Камъни и руди

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. LES TRÉSORS DU BRÉSIL

    Франция

    Предприятието LES TRÉSORS DU BRÉSIL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Камъни и руди. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия и ювелирство, Бижутерия и ювелирство, и craft made stone jewellery. Седалището му е в/ъв Manosque, Франция.

  2. BARDON GROUP

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието BARDON GROUP, e Производител, и работи в сферата на Естествени абразиви. Освен това развива дейност и в сферата на abrasives, Natural flour, Olive stone flour, Walnut shell flour, Almond shell meal, Natural ingredient, Ecological ingredient, Cosmetic ingredient, и Bakery flouring. Седалището му е в/ъв Le Muy, Франция.

  3. FREDIANI PIERRES PRECIEUSES

    Франция

    Предприятието FREDIANI PIERRES PRECIEUSES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скъпоценни камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли, Скъпоценни камъни и минерали, Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли, и Скъпоценни камъни и минерали. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  4. CARRIERE VILA

    Франция

    Предприятието CARRIERE VILA, e Производител, и работи в сферата на Мрамори. Освен това развива дейност и в сферата на Decorative gravel, Grit, Tumble polished stones, и marble quarries. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

  5. LESFLACONSDHYGIE

    Франция

    Предприятието LESFLACONSDHYGIE, e Разпространител, и работи в сферата на Минерали. Освен това развива дейност и в сферата на incense holders, incense, и on-line boutique. Седалището му е в/ъв Frejus, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MARTEK INTERNATIONAL

    Франция

    Предприятието MARTEK INTERNATIONAL, e Разпространител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали, Фасадна облицовка, Плочкови облицовки и настилки - предприятия, Мрамори, Строителни материали, Фасадна облицовка, Плочкови облицовки и настилки - предприятия, и Мрамори. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. EMERALD

    Франция

    Предприятието EMERALD, e Multi-Category, и работи в сферата на Минерали. Освен това развива дейност и в сферата на copper. Седалището му е в/ъв Antibes, Франция.

  3. MARBRERIE DE LA CRAU

    Франция

    Предприятието MARBRERIE DE LA CRAU, e Производител, и работи в сферата на Гранит. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Мрамори, Стълби и перила, Мраморни стълбища, Мрамори и естествени камъни, Мрамори, Стълби и перила, и Мраморни стълбища. Седалището му е в/ъв La Crau, Франция.

  4. BOUTIQUE VIA PIETRA

    Франция

    Предприятието BOUTIQUE VIA PIETRA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Минерали. Освен това развива дейност и в сферата на collectors'minerals, и jewellery with semi-precious stones. Седалището му е в/ъв L'isle-Sur-La-Sorgue, Франция.

  5. VAR MÉDITERRANÉE PAVAGE

    Франция

    Предприятието VAR MÉDITERRANÉE PAVAGE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Гранит. Седалището му е в/ъв Cagnes-Sur-Mer, Франция.

  1. MARBRERIE BEI

    Франция

    Предприятието MARBRERIE BEI, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори, и Мрамори. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  2. STIM

    Франция

  1. CARVIN ALENE SANTI STE D EXPLOITATION

    Франция

  2. SAISSI

    Франция

  3. EPUR MEDITERRANEE

    Франция

  4. STE TOULON ENROBES

    Франция

  5. STE DES ENROBES DE LA COTE D'AZUR

    Франция

  6. SOCIETE AZUREENNE DE MATERIAUX ENROBES

    Франция

  7. STE EXPLOITATION CURTI

    Франция

  8. SARL PROVENCE ENROBES

    Франция

  1. HYERES ENROBES

    Франция

  2. SNC AIXOIS MATERIAUX ROUTIERS

    Франция

  3. AUBAGNE ENROBES SARL

    Франция

  4. OUVRAGE EN GRANIT ET CALCAIRE POUR MARBRERIE SARL

    Франция

  5. ARBOIS ENROBES SNC

    Франция

  6. GELYMA

    Франция

    Предприятието GELYMA, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, и Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.