• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • каучук - медицински артикули

Резултати за

Каучук - медицински артикули

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. PROGRESS SILICONES

    Франция

    Verified by europages badge

    PROGRESS SILICONES has been specialised in the manufacture of silicone parts and other elastomers for industry and the medical sector since 1985. PROGRESS SILICONES designs, manufactures and sells silicone parts for the most demanding industries. Sectors, such as: the food industry, nuclear power, cosmetics, aeronautics, pharmaceuticals and biomedical. From single parts to mass production, we create all types of moulded parts, overmoulding, extrusion, co-extrusion, manufacturing and cutting. All our production can be associated with specific marking and packing operations, according to your specifications. We are equipped with 2 Clean Rooms covering 550 m2 classed ISO 7 and ISO 8, adapted to the manufacture of medical and pharmaceutical products. Our quality management system is ISO 9001 and ISO 13485 certified.

  2. EVULCA PRESTATIONS

    Франция

  3. LUMINESCENCE LABORATOIRE CHICHE

    Франция

  4. SARL PRO DENT'IN

    Франция

  5. IPP PHARMA

    Франция

    Предприятието IPP PHARMA, e Производител, и работи в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Зъболечение - съоръжения и инструменти, Медицинска хирургия - интрументи, Зъболечение - артикули и принадлежности, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Зъболечение - съоръжения и инструменти, Медицинска хирургия - интрументи, Зъболечение - артикули и принадлежности, и Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Allauch, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. INTER MEDICAL FOCSE

    Франция

    Предприятието INTER MEDICAL FOCSE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Медицинска хирургия - интрументи. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Зъболечение - съоръжения и инструменти, Зъболечение - артикули и принадлежности, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Зъболечение - съоръжения и инструменти, Зъболечение - артикули и принадлежности, и Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Frejus, Франция.

  2. PHYSIO-TECH

    Франция

    Предприятието PHYSIO-TECH, и работи в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - интрументи, Зъболечение - артикули и принадлежности, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Зъболечение - съоръжения и инструменти, Медицинска хирургия - интрументи, Зъболечение - артикули и принадлежности, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, и Зъболечение - съоръжения и инструменти. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  3. NOVATECH

    Франция

    Предприятието NOVATECH, и работи в сферата на Зъболечение - артикули и принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Зъболечение - съоръжения и инструменти, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Зъболечение - съоръжения и инструменти, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, и Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв La Ciotat, Франция.

  4. MARTIN FREDERIC

    Франция

  5. MEDIC CONFORT

    Франция

    Предприятието MEDIC CONFORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зъболечение - съоръжения и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Зъболечение - артикули и принадлежности, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Медицинска хирургия - интрументи, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Зъболечение - артикули и принадлежности, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, и Медицинска хирургия - интрументи. Седалището му е в/ъв Sanary Sur Mer, Франция.

  1. WILSON MATERIEL MEDICAL

    Франция

  2. SOCIETE LABODENT

    Франция

    Предприятието SOCIETE LABODENT, и работи в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Зъболечение - съоръжения и инструменти, Зъболечение - артикули и принадлежности, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Зъболечение - съоръжения и инструменти, и Зъболечение - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  1. SODIMED

    Франция

  2. SARL FRAMIRAL

    Франция

    Предприятието SARL FRAMIRAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Медицинска хирургия - интрументи. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Зъболечение - артикули и принадлежности, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Зъболечение - съоръжения и инструменти, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Зъболечение - артикули и принадлежности, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, и Зъболечение - съоръжения и инструменти. Седалището му е в/ъв Cannes, Франция.

  3. EUROS

    Франция

    Предприятието EUROS, e Производител, и работи в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Зъболечение - съоръжения и инструменти, Зъболечение - артикули и принадлежности, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Зъболечение - съоръжения и инструменти, и Зъболечение - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв La Ciotat, Франция.

  4. PROVENCE STELLITE

    Франция

  5. SERER MEDICAL SARL

    Франция

  6. BERTRAND TOURRET COUDERC ORTHOPEDIE

    Франция

    Предприятието BERTRAND TOURRET COUDERC ORTHOPEDIE, и работи в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Зъболечение - съоръжения и инструменти, Зъболечение - артикули и принадлежности, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Зъболечение - съоръжения и инструменти, и Зъболечение - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  7. ALN IMPLANTS CHIRURGICAUX

    Франция

    Предприятието ALN IMPLANTS CHIRURGICAUX, и работи в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Зъболечение - съоръжения и инструменти, Ветеринари - съоръжения и инструменти, Медицинска хирургия - интрументи, Зъболечение - артикули и принадлежности, Зъболечение - съоръжения и инструменти, Ветеринари - съоръжения и инструменти, Медицинска хирургия - интрументи, и Зъболечение - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Bormes Les Mimosas, Франция.

  8. SPARACINO STEPHANE

    Франция