• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • текстил - внос-износ

Резултати за

Текстил - внос-износ

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. WEMADE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието WEMADE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Конфекция - машини и техника, Хартия - производство, Тъкани, Бански костюми, Текстил - внос-износ, Текстил - машини и техника, swimsuit fabrics, textile industry, и Конфекция - машини и техника. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. B2BRANDS

    Франция

    Предприятието B2BRANDS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Спортни дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Дамски дрехи, Мъжки дрехи, Текстил - внос-износ, Дамски дрехи, Мъжки дрехи, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Salon De Provcence, Франция.

  3. CREATION MEDITERRANEE SARL

    Франция

    Предприятието CREATION MEDITERRANEE SARL, e Производител, и работи в сферата на Бански костюми. Освен това развива дейност и в сферата на Дамски дрехи, Текстил - внос-износ, women's bathing suits, Дамски дрехи, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  4. SAS J CHETRIT RITCHIE

    Франция

    Предприятието SAS J CHETRIT RITCHIE, e Производител, и работи в сферата на Мъжки дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Дамски дрехи, Детски дрехи, Текстил - внос-износ, Спортни дрехи, Дамски дрехи, Детски дрехи, Текстил - внос-износ, и Спортни дрехи. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. SODEXPHIL

    Франция

    Предприятието SODEXPHIL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Дамско облекло и конфекция, Вълна - нишки и прежди, Детски дрехи, Текстил - внос-износ, Дамско облекло и конфекция, Вълна - нишки и прежди, и Детски дрехи. Седалището му е в/ъв Six Fours Les Plages, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BELISSA

    Франция

    Предприятието BELISSA, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Текстил - внос-износ, Облекло - внос-износ, Предпазни обувки, Текстил - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. MILLE SAS

    Франция

    Предприятието MILLE SAS, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Облекло - внос-износ, Текстил - внос-износ, Предпазни обувки, Облекло - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Courthézon, Франция.

  3. ASIA ATLANTIC GROUPE

    Франция

    Предприятието ASIA ATLANTIC GROUPE, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на luggage, leather goods, belts, и umbrellas. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

  4. KIWI DIFFUSION

    Франция

    Предприятието KIWI DIFFUSION, e Производител, и работи в сферата на Спортни дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Детски дрехи, Текстил - внос-износ, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Детски дрехи, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ramatuelle, Франция.

  5. HALA CHAOUCH

    Франция

    Предприятието HALA CHAOUCH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cannes, Франция.

  1. AVMP

    Франция

    Предприятието AVMP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дамски дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки дрехи, Мъжка облекло и конфекция, Текстил - внос-износ, Мъжки дрехи, Мъжка облекло и конфекция, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. PHM

    Франция

    Предприятието PHM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  1. COASTLAND

    Франция

  2. MANUFACTURE DE VETEMENTS SPORTSWEAR

    Франция

  3. OPALTEX

    Франция

  4. P.S.D.(PROTECT SOLAIRE DISTRIBUT)

    Франция

  5. PHIL IMPORT

    Франция

  6. SIEL

    Франция

  7. SAFECO

    Франция

  8. FRIPTEX ET RECYCLAGE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието FRIPTEX ET RECYCLAGE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, Дрехи от оказион, Обувки, и Дрехи от оказион. Седалището му е в/ъв Cuers, Франция.

  1. ITALIAN POP - BONNETERIE CENTRALE

    Франция

    Предприятието ITALIAN POP - BONNETERIE CENTRALE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Спортни дрехи, Облекло - внос-износ, women's clothing, pants, и Спортни дрехи. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. COGIMEX FRANCE SA

    Франция

    Предприятието COGIMEX FRANCE SA, e Производител, и работи в сферата на Джинси и дрехи в спортен стил. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжка облекло и конфекция, Внос-износ - текстил и облекло, Дамско облекло и конфекция, Детски дрехи, Мъжка облекло и конфекция, Внос-износ - текстил и облекло, Дамско облекло и конфекция, и Детски дрехи. Седалището му е в/ъв Sainte Maxime, Франция.

  3. NORPROTEX

    Франция

    Предприятието NORPROTEX, e Производител, и работи в сферата на Дамски дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни дрехи, Мъжки дрехи, Внос-износ - текстил и облекло, Детски и бебешки дрехи, Спортни дрехи, Мъжки дрехи, Внос-износ - текстил и облекло, и Детски и бебешки дрехи. Седалището му е в/ъв Le Pontet, Франция.

  4. FUEGO

    Франция

    Предприятието FUEGO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дамски дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Дамско облекло и конфекция, Внос-износ - текстил и облекло, Дамско облекло и конфекция, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. MOURET TEXTILE

    Франция

    Предприятието MOURET TEXTILE, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, Предпазни обувки, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Avignon, Франция.

  6. COMPAGNIE MARSEILLAISE DE TEXTILE - MANKAIA

    Франция

    Предприятието COMPAGNIE MARSEILLAISE DE TEXTILE - MANKAIA, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, Предпазни обувки, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  7. MOB REJANE

    Франция

    Предприятието MOB REJANE, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, Защитни маски, Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, и Защитни маски. Седалището му е в/ъв La Garde, Франция.

  8. DANY SARL

    Франция

    Предприятието DANY SARL, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, Защитни маски, Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, и Защитни маски. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  9. CATOVA

    Франция

    Предприятието CATOVA, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, Предпазни обувки, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  10. VETI PRO

    Франция

    Предприятието VETI PRO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, Предпазни обувки, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно