• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранителни опаковки

Резултати за

Хранителни опаковки

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. SML IMPORT EXPORT

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието SML IMPORT EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ориз. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни опаковки, Пластмаси - опаковки, Плодове с ядки, Сушени плодове, Scented rice, Asian cookers, long grain rice, Jasmine rice, и Sushi rice. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. SARL PMB

    Франция

    Предприятието SARL PMB, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранителни опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Food packaging, Plastic packaging, Cardboard packing, и biodegradable packaging. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  3. EMBALLAGE DONNADIEU

    Франция

    Предприятието EMBALLAGE DONNADIEU, e Производител, и работи в сферата на Хранителни опаковки. Седалището му е в/ъв Salon De Provence, Франция.

  4. J.A.B. DISTRIBUTION

    Франция

    Предприятието J.A.B. DISTRIBUTION, e Производител, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Лен - тъкани, Хранителни опаковки, timber, candles, Лен - тъкани, и Хранителни опаковки. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  5. MILHE ET AVONS

    Франция

    Предприятието MILHE ET AVONS, e Производител, и работи в сферата на Хранителни опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на paper bags, и printed plastic bag manufacture. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PACKFOOD

    Франция

    Предприятието PACKFOOD, e Разпространител, и работи в сферата на Хранителни опаковки. Седалището му е в/ъв Avignon, Франция.

  2. SIRAP FRANCE

    Франция

    Предприятието SIRAP FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Изолиращи опаковки от пластмаса, Пластмаси - опаковки, Хранителни продукти - опаковъчни машини за промишлеността, Изолиращи опаковки от пластмаса, Пластмаси - опаковки, Хранителни продукти - опаковъчни машини за промишлеността, и plastic food containers. Седалището му е в/ъв Noves, Франция.