• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

ФранцияПариж и Ил дьо ФрансТърговец на едро
  1. IS COMMODITY

    Франция

    Verified by europages badge

    How we operate: 1 Request 2 Price range 3 LETTER OF INTENTION 4 Price offer 5 ICPO 6 Proof of funds 7 Payment (TT, 30% in advance) 8 Shipping 9 Delivery of documents (FCA, FOB, CIF) 10 Payment (LC, TT, 70% in advance)

  2. OP LAND

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието OP LAND, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Соди, Напитки, Плодове, Соди, и Напитки. Седалището му е в/ъв Rosny-Sous-Bois, Франция.

  3. MANGADEF

    Франция

    Предприятието MANGADEF, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове с ядки. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, exotic fruit, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв PARIS, Франция.

  4. ABCD DE L'EXOTIQUE

    Франция

    Предприятието ABCD DE L'EXOTIQUE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Rungis, Франция.

  5. BANAGRUMES SAS

    Франция

    Предприятието BANAGRUMES SAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв RUNGIS CEDEX, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. RAGGI DU SOLEIL

    Франция

    Предприятието RAGGI DU SOLEIL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit and vegetable wholesaler, Fresh fruits and vegetables, и import of fruit. Седалището му е в/ъв La Garanciere, Франция.

  2. SIIM

    Франция

    Предприятието SIIM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на pineapple, mango, coconuts, и papaya. Седалището му е в/ъв Rungis, Франция.

  3. PHOENIX INTERNATIONAL

    Франция

    Предприятието PHOENIX INTERNATIONAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Refined sunflower oil, и mango. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  4. PARIS HERBES

    Франция

    Предприятието PARIS HERBES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на aromatic herbs. Седалището му е в/ъв Rungis, Франция.

  5. MONLOUP ETS

    Франция

    Предприятието MONLOUP ETS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Rungis Cedex, Франция.

  1. LES HALLES TROTTEMANT

    Франция

    Предприятието LES HALLES TROTTEMANT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Rungis Cedex, Франция.

  2. DKW FRUITS AND FRUITS

    Франция

    Предприятието DKW FRUITS AND FRUITS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Rungis, Франция.

  1. ABCD DE L'EXOTIQUE

    Франция

    Предприятието ABCD DE L'EXOTIQUE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Passion fruit. Седалището му е в/ъв Rungis cedex, Франция.

  2. BOYER

    Франция

    Предприятието BOYER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit and vegetable wholesaler. Седалището му е в/ъв Rungis Cedex, Франция.

  3. COMMERCIAL FRUITS

    Франция

    Предприятието COMMERCIAL FRUITS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Rungis Cedex, Франция.

  4. PRODISCO

    Франция

    Предприятието PRODISCO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Rungis, Франция.

  5. LLISO FRÈRES BANANES FRUITS PRIMEURS

    Франция

    Предприятието LLISO FRÈRES BANANES FRUITS PRIMEURS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh exotic fruit. Седалището му е в/ъв Rungis Cedex, Франция.

  6. FINEXO - ANAREX

    Франция

    Предприятието FINEXO - ANAREX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh exotic fruit. Седалището му е в/ъв Rungis Cedex, Франция.

  7. LEGUERINAIS PRIMEURS

    Франция

    Предприятието LEGUERINAIS PRIMEURS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Rungis Cedex, Франция.

  8. FRUCTISAVEURS

    Франция

    Предприятието FRUCTISAVEURS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на dried fruit. Седалището му е в/ъв Rungis Cedex, Франция.

  1. CHARRAIRE

    Франция

    Предприятието CHARRAIRE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vitry Sur Seine, Франция.

  2. LEBLANC ET SERRE

    Франция

    Предприятието LEBLANC ET SERRE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh exotic fruit. Седалището му е в/ъв Rungis Cedex, Франция.

  3. WELDON

    Франция

    Предприятието WELDON, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на dates. Седалището му е в/ъв Taverny, Франция.

  4. LC PRIMEURS - L'HARMEROULT ET CUET

    Франция

    Предприятието LC PRIMEURS - L'HARMEROULT ET CUET, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Rungis Cedex, Франция.

  5. UNION PRIMEURS ETABLISSEMENTS

    Франция

    Предприятието UNION PRIMEURS ETABLISSEMENTS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lisses, Франция.

  6. ETABLISSEMENTS PIERRE GILLET

    Франция

    Предприятието ETABLISSEMENTS PIERRE GILLET, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Courbevoie, Франция.

  7. FRUITS FOR LIFE IMPORT/EXPORT

    Франция

    Предприятието FRUITS FOR LIFE IMPORT/EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  8. STE YVELINOISE APPROVISIO

    Франция

    Предприятието STE YVELINOISE APPROVISIO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Chevilly Larue, Франция.

  9. HALLES GOSSELIN PASSY

    Франция

  10. MANDAR

    Франция

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно