• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • дървен материал - изделия

Резултати за

Дървен материал - изделия

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. JAN PELLET

    Холандия

    Verified by europages badge

    JANPellet is a WOOD PRODUCTS provider founded in 2021 and based in Alkmaar, Netherlands. Our product line is certified, environmentally friendly, and derived from sustainable sources. Find out our products offer: WOODEN PELLETS - Enplus A1 wood pellets, premium wood pellets, and Wood pellet boilers industries. CHARCOAL - Australian hardwood medium to hard density charcoal. Low on smoke and subtle on taste. FIREWOOD - The best Birch, Oak, Ash, and Hornbeam Kiln Dried Logs with a guaranteed moisture content of less than 18%. Our logs are suitable for Wood Burning Stoves and Open Fires, and because they are Kiln Dried, they have high energy and heat values, allowing you to stay warm while enjoying the atmosphere of a log fire! PALLETS - In different sizes and materials for general warehousing and distribution purposes. JANPellet is committed to offering only the best value for money and delivering the highest quality wood pellets, charcoal, firewood, and pallet within five days! Contact our friendly team and get the highest quality of service and price in the market.

  2. GS TIMBERS

    Холандия

    Предприятието GS TIMBERS, e Производител, и работи в сферата на Дървен материал - изделия. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. DE CARPENTIER BOUWPRODUCTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието DE CARPENTIER BOUWPRODUCTEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Дървен материал - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, и Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  4. BAKKER DE HOUTHANDEL B.V.

    Холандия

    Предприятието BAKKER DE HOUTHANDEL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Дървен материал - изделия. Седалището му е в/ъв Hoogkarspel, Холандия.

  5. K. VISSER EN ZONEN B.V.

    Холандия

    Предприятието K. VISSER EN ZONEN B.V., и работи в сферата на Дървен материал - полуготови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени опаковки, Паркети, Дървени конструкции, Дървени опаковки, Паркети, и Дървени конструкции. Седалището му е в/ъв Zaandam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KUIN HOUTBEWERKING B.V.

    Холандия

    Предприятието KUIN HOUTBEWERKING B.V., и работи в сферата на Дървен материал - полуготови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени опаковки, Паркети, Дървени конструкции, Дървени опаковки, Паркети, и Дървени конструкции. Седалището му е в/ъв Hoogwoud, Холандия.

  2. DERAKO INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието DERAKO INTERNATIONAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Дървен материал - полуготови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени пръчки и трупчета, и Дървени пръчки и трупчета. Седалището му е в/ъв 'T Zand Nh, Холандия.

  3. HOUTHANDEL GEBR. GOEDKOOP

    Холандия

    Предприятието HOUTHANDEL GEBR. GOEDKOOP, e Производител, и работи в сферата на Дървен материал - полуготови изделия. Седалището му е в/ъв Duivendrecht, Холандия.

  4. TIMMERFABRIEK SCHOUTEN B.V.

    Холандия

  5. BRUYNZEEL MULTIPANEL INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

  1. CRITS B.V.

    Холандия

  2. OWA BENELUX B.V.

    Холандия

    Предприятието OWA BENELUX B.V., и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  1. HARDER HOOGKARSPEL B.V.

    Холандия

    Предприятието HARDER HOOGKARSPEL B.V., и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Hoogkarspel, Холандия.

  2. T.J. KIPPERSLUIS & ZONEN B.V.

    Холандия

    Предприятието T.J. KIPPERSLUIS & ZONEN B.V., и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Muiderberg, Холандия.

  3. B.J. HENS GLASGROOTHANDEL B.V.

    Холандия

    Предприятието B.J. HENS GLASGROOTHANDEL B.V., и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Beverwijk, Холандия.

  4. FINISH PROFILES B.V.

    Холандия

    Предприятието FINISH PROFILES B.V., e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Purmerend, Холандия.

  5. KLAASSEN DAK- EN GEVELBEKLEDINGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието KLAASSEN DAK- EN GEVELBEKLEDINGEN B.V., и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Beverwijk, Холандия.

  6. BREDEROODE PARKET B.V.

    Холандия

    Предприятието BREDEROODE PARKET B.V., и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Haarlem, Холандия.

  7. F.B. HOUTDISTRIBUTEUR B.V.

    Холандия

    Предприятието F.B. HOUTDISTRIBUTEUR B.V., и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Tuitjenhorn, Холандия.

  8. HANDELSONDERNEMING STEBOMA B.V.

    Холандия

    Предприятието HANDELSONDERNEMING STEBOMA B.V., и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Beverwijk, Холандия.

  1. HOUTDRAAIERIJ B & S B.V.

    Холандия

    Предприятието HOUTDRAAIERIJ B & S B.V., и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Heiloo, Холандия.

  2. EISO BERGSMA B.V.

    Холандия

    Предприятието EISO BERGSMA B.V., и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. STEMO B.V.

    Холандия

    Предприятието STEMO B.V., и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Waarland, Холандия.

  4. DAKSPECIALIST NAARDEN B.V.

    Холандия

    Предприятието DAKSPECIALIST NAARDEN B.V., и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Naarden, Холандия.

  5. H.G.I. GLAS INDUSTRIE B.V.

    Холандия

    Предприятието H.G.I. GLAS INDUSTRIE B.V., и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  6. VERFGROOTHANDEL PLUG B.V.

    Холандия

    Предприятието VERFGROOTHANDEL PLUG B.V., и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  7. ZILOTECT B.V.

    Холандия

    Предприятието ZILOTECT B.V., и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Zaandam, Холандия.

  8. HOUTWARENFABRIEK FREMEIJER EN WIJNA B.V.

    Холандия

    Предприятието HOUTWARENFABRIEK FREMEIJER EN WIJNA B.V., и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Hoorn Nh, Холандия.

  9. SPAANSEN TUIN- EN BESTRATINGSMATERIALEN B.V.

    Холандия

    Предприятието SPAANSEN TUIN- EN BESTRATINGSMATERIALEN B.V., и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Winkel, Холандия.

  10. B.V. V/H A. DEN BREEJEN

    Холандия

    Предприятието B.V. V/H A. DEN BREEJEN, и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Cruquius, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно