• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • зеленчуци- хранителни корени и луковици

Резултати за

Зеленчуци- хранителни корени и луковици

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. HOFOTRA B.V.

    Холандия

    Предприятието HOFOTRA B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пресни зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Картофи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Картофи, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Middenmeer, Холандия.

  2. VAN DER LEM B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DER LEM B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, bananas, и Packing of fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Uitgeest, Холандия.

  3. JSZ TRADING

    Холандия

    Предприятието JSZ TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и onions. Седалището му е в/ъв Zwaagdijk-Oost, Холандия.

  4. VEZET B.V.

    Холандия

    Предприятието VEZET B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни зеленчуци, и Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Warmenhuizen, Холандия.

  5. MIEDEMA EN ZOON B.V.

    Холандия

    Предприятието MIEDEMA EN ZOON B.V., и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. P.J. LEEGWATER B.V.

    Холандия

    Предприятието P.J. LEEGWATER B.V., и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Noord-Scharwoude, Холандия.

  2. VAN DEN ENDE-VAN KLEEF B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DEN ENDE-VAN KLEEF B.V., и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Middenmeer, Холандия.

  3. J. JUN HORECA EN GROOTVERBRUIK B.V.

    Холандия

    Предприятието J. JUN HORECA EN GROOTVERBRUIK B.V., и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  4. POTPLANTENKWEKERIJ C.F.F. BAKKER & ZN. B.V.

    Холандия

    Предприятието POTPLANTENKWEKERIJ C.F.F. BAKKER & ZN. B.V., и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Rijsenhout, Холандия.

  5. J.W. REUS BLOEMBOLLEN B.V.

    Холандия

    Предприятието J.W. REUS BLOEMBOLLEN B.V., и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв De Goorn, Холандия.

  1. DEKKER CHRYSANTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието DEKKER CHRYSANTEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Hensbroek, Холандия.

  2. GOURMET B.V.

    Холандия

    Предприятието GOURMET B.V., и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Lutjebroek, Холандия.

  1. ODE SEAVEGETABLES B.V.

    Холандия

    Предприятието ODE SEAVEGETABLES B.V., и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. MAK BREEDING B.V.

    Холандия

    Предприятието MAK BREEDING B.V., и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Wieringerwerf, Холандия.

  3. KWEKERIJ A.C. IMANSE & ZOON B.V.

    Холандия

    Предприятието KWEKERIJ A.C. IMANSE & ZOON B.V., и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Lisserbroek, Холандия.

  4. J.D. MAARSE EN ZONEN B.V.

    Холандия

    Предприятието J.D. MAARSE EN ZONEN B.V., и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  5. JAMUFLOR B.V.

    Холандия

    Предприятието JAMUFLOR B.V., и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв De Kwakel, Холандия.

  6. KAPITEYN SPECIALE CULTUREN (K.S. C.) B.V.

    Холандия

    Предприятието KAPITEYN SPECIALE CULTUREN (K.S. C.) B.V., и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Anna Paulowna, Холандия.

  7. HESSING ZWAAGDIJK B.V.

    Холандия

    Предприятието HESSING ZWAAGDIJK B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Zwaagdijk, Холандия.

  8. WIT FLOWERBULBS B.V.

    Холандия

    Предприятието WIT FLOWERBULBS B.V., и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв 'T Veld, Холандия.

  1. TAKII EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието TAKII EUROPE B.V., и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв De Kwakel, Холандия.

  2. MAVERIDGE INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието MAVERIDGE INTERNATIONAL B.V., и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Sint Maarten, Холандия.

  3. DIX EXPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието DIX EXPORT B.V., и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Heemstede, Холандия.

  4. MONSANTO HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието MONSANTO HOLLAND B.V., и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Enkhuizen, Холандия.

  5. P. AKER ZADEN EN BLOEMBOLLEN B.V.

    Холандия

  6. HANDELSKWEKERIJ H. APPELBOOM B.V.

    Холандия

  7. ROYAL PRIDE HOLLAND B.V.

    Холандия

  8. BOLTHA B.V.

    Холандия

  9. MAC ALSTROEMERIA B.V.

    Холандия

  10. CARNI FLORA B.V.

    Холандия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно