• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • професионално обзавеждане

Резултати за

Професионално обзавеждане

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. TEAKEA

    Холандия

    Предприятието TEAKEA, e Производител, и работи в сферата на Дървен материал - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Шкафове за чертежи, Шкафове за чертежи, fabric living room furniture, custom-made bathroom furniture, и wooden garden furniture. Седалището му е в/ъв Tolbert, Холандия.

  2. OOSTENBRUG INRICHTEN EN ADVIES

    Холандия

    Предприятието OOSTENBRUG INRICHTEN EN ADVIES, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Седалки за офиса. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за преподавателската дейност, office chairs, и Мебели за преподавателската дейност. Седалището му е в/ъв Zuidhorn, Холандия.

  3. MAURON KANTOORMEUBELEN EMMEN

    Холандия

    Предприятието MAURON KANTOORMEUBELEN EMMEN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Седалки за офиса. Освен това развива дейност и в сферата на Офис - материали и пособия, desks, Office furniture, Офис - материали и пособия, и Ergonomic office chair. Седалището му е в/ъв Emmen, Холандия.

  4. HEGRO GROOTHANDEL ETALAGEMATERIAAL

    Холандия

    Предприятието HEGRO GROOTHANDEL ETALAGEMATERIAAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изложбени поставки за магазини. Седалището му е в/ъв Wolvega, Холандия.