• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • подземни строителни работи - предприемачи

Резултати за

Подземни строителни работи - предприемачи

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. A. HAK INFRANET B.V.

    Холандия

    Предприятието A. HAK INFRANET B.V., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Подземни строителни работи - предприемачи, и Подземни строителни работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Tricht, Холандия.

  2. ESSENTIAL DOMESTIQ SERVICES B.V.

    Холандия

    Предприятието ESSENTIAL DOMESTIQ SERVICES B.V., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Подземни строителни работи - предприемачи, и Подземни строителни работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Zwolle, Холандия.

  3. E.J.G. GERRITSEN B.V.

    Холандия

    Предприятието E.J.G. GERRITSEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Подземни строителни работи - предприемачи, и Подземни строителни работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Heelsum, Холандия.

  4. ELECTROTECHNISCH BEDRIJF SJ. PAULUS B.V.

    Холандия

    Предприятието ELECTROTECHNISCH BEDRIJF SJ. PAULUS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Ремонтни работи - предприемачи, и Ремонтни работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Ermelo, Холандия.