• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • packing

Резултати за

Packing

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

    Холандия

    Verified by europages badge

    FlevoTrade Worldwide Food Trader is the expert in onions. We are immersed in onion cultivation with our specialised sorting and packing station. Onions are sorted at a capacity of 75 tons per hour. High-tech equipment combined with craftsmanship ensures that the FlevoTrade onion is globally renowned for its quality. Additionally, FlevoTrade offers a wide range of 'shelf-ready' products under its own brand. Thanks to years of experience in import and export, our products are carefully selected and exported to over 70 countries worldwide. Situated in Flevoland, the Netherlands, we provide quality in-house service and extensive storage capacity. Due to our global network, we manage logistics from field to customer, guaranteeing a worldwide taste of quality.

  2. LANTECH

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието LANTECH, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Malden, Холандия.

  3. KEIZER INTERNATIONAL

    Холандия

    Предприятието KEIZER INTERNATIONAL, e Multi-Category, и работи в сферата на Метални капсули. Освен това развива дейност и в сферата на screw covers, packing articles, и plastic fasteners. Седалището му е в/ъв Andelst, Холандия.

  4. ULTRAPAK

    Холандия

    Предприятието ULTRAPAK, e Multi-Category, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на packaging machines, packing labelling machines, measuring cups, и packaging line. Седалището му е в/ъв Dronten, Холандия.

  5. DIJKSTRA VEREENIGDE

    Холандия

    Предприятието DIJKSTRA VEREENIGDE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обвиване или допълнително обвиване - машини, Обвиване или допълнително обвиване - машини, и packaging machines. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DAKLAPACK EUROPE

    Холандия

    Предприятието DAKLAPACK EUROPE, e Производител, и работи в сферата на Опаковане. Освен това развива дейност и в сферата на Гъвкави опаковки, и Гъвкави опаковки. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

  2. UNIVERSAL STORAGE CONTAINERS

    Холандия

    Предприятието UNIVERSAL STORAGE CONTAINERS, e Производител, и работи в сферата на Наем на складове. Освен това развива дейност и в сферата на packing containers. Седалището му е в/ъв Deventer, Холандия.

  3. GEMINI TECHNIEK

    Холандия

    Предприятието GEMINI TECHNIEK, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на paint dispensers. Седалището му е в/ъв Haaksbergen, Холандия.

  4. I.T.S. HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието I.T.S. HOLDING B.V., e Производител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминиево фолио за амбалаж, и Алуминиево фолио за амбалаж. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  5. DANPAK INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието DANPAK INTERNATIONAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминиево фолио за амбалаж, и Алуминиево фолио за амбалаж. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  1. MAARS HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието MAARS HOLDING B.V., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пакетиране и стягане с обръчи - машини и обурудване, и Пакетиране и стягане с обръчи - машини и обурудване. Седалището му е в/ъв Harderwijk, Холандия.

  2. UNIVERSAL CORRUGATED B.V.

    Холандия

    Предприятието UNIVERSAL CORRUGATED B.V., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията, и Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  1. HANDELMIJ. VAN UHM B.V.

    Холандия

    Предприятието HANDELMIJ. VAN UHM B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пакетиране и стягане с обръчи - машини и обурудване, и Пакетиране и стягане с обръчи - машини и обурудване. Седалището му е в/ъв Borne, Холандия.

  2. HANDELSMAATSCHAPPIJ POLYKETTING B.V.

    Холандия

    Предприятието HANDELSMAATSCHAPPIJ POLYKETTING B.V., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Zelhem, Холандия.

  3. KRIJGSMAN PACKING SERVICE B.V.

    Холандия

    Предприятието KRIJGSMAN PACKING SERVICE B.V., и работи в сферата на Общи издания. Седалището му е в/ъв Tiel, Холандия.

  4. VAASSEN FLEXIBLE PACKAGING B.V.

    Холандия

    Предприятието VAASSEN FLEXIBLE PACKAGING B.V., e Производител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминиево фолио за амбалаж, и Алуминиево фолио за амбалаж. Седалището му е в/ъв Vaassen, Холандия.

  5. BOXSTUFF

    Холандия

    Предприятието BOXSTUFF, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ede, Холандия.

  6. HESCON B.V.

    Холандия

    Предприятието HESCON B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Winterswijk, Холандия.

  7. CYKLOP NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието CYKLOP NEDERLAND B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Zwolle, Холандия.

  8. GEMS CONTAINERBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието GEMS CONTAINERBOUW B.V., и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Седалището му е в/ъв Vorden, Холандия.

  1. C.M. PACKAGING B.V.

    Холандия

    Предприятието C.M. PACKAGING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Седалището му е в/ъв Elburg, Холандия.

  2. H.FR.H. BREUSTEDT CHEMIE B.V.

    Холандия

    Предприятието H.FR.H. BREUSTEDT CHEMIE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  3. J.A. ARTS MALDEN CONSTRUCTIEBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието J.A. ARTS MALDEN CONSTRUCTIEBEDRIJF B.V., и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Седалището му е в/ъв Malden, Холандия.

  4. MACHINEFABRIEK BOUMAN B.V.

    Холандия

    Предприятието MACHINEFABRIEK BOUMAN B.V., e Производител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  5. STEENBERGEN PRODUKTIETECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието STEENBERGEN PRODUKTIETECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Седалището му е в/ъв Dronten, Холандия.

  6. PACK2PACK ZWOLLE B.V.

    Холандия