• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • каросерия за камиони - конструкция

Резултати за

Каросерия за камиони - конструкция

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. VAN BEURDEN DE LIER B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN BEURDEN DE LIER B.V., e Производител, и работи в сферата на Къмпинг и каравани - превозни средства, части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Автомобилни каросерии - конструкция, Каросерия за камиони - конструкция, Автомобилни каросерии - конструкция, и Каросерия за камиони - конструкция. Седалището му е в/ъв De Lier, Холандия.

  2. ELCAR B.V.

    Холандия

    Предприятието ELCAR B.V., e Производител, и работи в сферата на Каросерии - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия за камиони - конструкция, и Каросерия за камиони - конструкция. Седалището му е в/ъв Meerkerk, Холандия.

  3. CARROSSERIE BAKKER B.V.

    Холандия

    Предприятието CARROSSERIE BAKKER B.V., e Производител, и работи в сферата на Каросерии - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия за камиони - конструкция, и Каросерия за камиони - конструкция. Седалището му е в/ъв Montfoort, Холандия.

  4. CARROSSERIEBEDRIJF SCHEVERS SCHALKWIJK B.V.

    Холандия

    Предприятието CARROSSERIEBEDRIJF SCHEVERS SCHALKWIJK B.V., e Производител, и работи в сферата на Каросерии - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия за камиони - конструкция, и Каросерия за камиони - конструкция. Седалището му е в/ъв Schalkwijk, Холандия.

  5. CONSTRUCTIE- EN MACHINEBOUW ABRESCH B.V.

    Холандия

    Предприятието CONSTRUCTIE- EN MACHINEBOUW ABRESCH B.V., e Производител, и работи в сферата на Специални превозни средства - конструкция и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Камиони-силози, и Камиони-силози. Седалището му е в/ъв Oude-Tonge, Холандия.