• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • forwarding

Резултати за

Forwarding

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. MAILINGCENTRE

    Холандия

    Предприятието MAILINGCENTRE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Директен маркетинг. Освен това развива дейност и в сферата на direct marketing, forwarding, packing, и Flyers printing. Седалището му е в/ъв Veenendaal, Холандия.

  2. HE-LOGISTICS B.V.

    Холандия

    Предприятието HE-LOGISTICS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и съхранение - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на containerized transport, и international removals and forwarding. Седалището му е в/ъв Rotterdam-Hoogvliet, Холандия.

  3. 123BRIEVENBUSDOOS.NL

    Холандия

    Предприятието 123BRIEVENBUSDOOS.NL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Картонени кутии. Освен това развива дейност и в сферата на letter box, forwarding crates, и fast delivery. Седалището му е в/ъв Wassenaar, Холандия.

  4. WINTERSWIJK SHIPPING & FORWARDING

    Холандия

    Предприятието WINTERSWIJK SHIPPING & FORWARDING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Експедитори и групировчици. Освен това развива дейност и в сферата на Складова организация, road transport of merchandise, groupage, и Складова организация. Седалището му е в/ъв Capelle Aan Den Ijssel, Холандия.

  5. QUALITY FREIGHT ROTTERDAM

    Холандия

    Предприятието QUALITY FREIGHT ROTTERDAM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Комисионери по пристанищната транзитна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на Складова организация, Корабоплаване - наематели, transport company, Складова организация, Корабоплаване - наематели, и port services for cargo ships. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. RECHU LOGISTICS

    Холандия

    Предприятието RECHU LOGISTICS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международна спедиция. Освен това развива дейност и в сферата на logistics. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  2. VENIX LOGIX B.V.

    Холандия

    Предприятието VENIX LOGIX B.V., e Разпространител, и работи в сферата на Комисионери по пристанищната транзитна търговия. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  3. BRING CARGO B.V.

    Холандия

    Предприятието BRING CARGO B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на International road transport, и forwarding agents. Седалището му е в/ъв Zwijndrecht, Холандия.

  4. AFRICA SHIPPING LOGISTICS

    Холандия

    Предприятието AFRICA SHIPPING LOGISTICS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Комисионери по пристанищната транзитна търговия. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  5. CRESSA LOGISTICS

    Холандия

    Предприятието CRESSA LOGISTICS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Комисионери по транзитни бързоразвалящи се продукти. Освен това развива дейност и в сферата на perishable goods transport, и insurance. Седалището му е в/ъв Hoogvliet - Rotterdam, Холандия.

  1. YUSEN LOGISTICS BENELUX

    Холандия

    Предприятието YUSEN LOGISTICS BENELUX, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Комисионери по пристанищната транзитна търговия. Седалището му е в/ъв Ridderkerk, Холандия.

  2. BERKMAN FORWARDING B.V.

    Холандия

    Предприятието BERKMAN FORWARDING B.V., и работи в сферата на Международни куриерски служби. Освен това развива дейност и в сферата на Експедитори и групировчици, Посредник по международни превози, Експедитори и групировчици, и Посредник по международни превози. Седалището му е в/ъв Barendrecht, Холандия.

  1. JORDEX SHIPPING AND FORWARDING B.V.

    Холандия

    Предприятието JORDEX SHIPPING AND FORWARDING B.V., и работи в сферата на Международни куриерски служби. Освен това развива дейност и в сферата на Експедитори и групировчици, Посредник по международни превози, Експедитори и групировчици, и Посредник по международни превози. Седалището му е в/ъв Rhoon, Холандия.

  2. NEPTUMAR B.V.

    Холандия

    Предприятието NEPTUMAR B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Посредник по международни превози. Освен това развива дейност и в сферата на Комисионери по пристанищната транзитна търговия, transport, и Комисионери по пристанищната транзитна търговия. Седалището му е в/ъв Rhoon, Холандия.

  3. R.G.R. SHIPPING AND FORWARDING B.V.

    Холандия

    Предприятието R.G.R. SHIPPING AND FORWARDING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международни куриерски служби. Освен това развива дейност и в сферата на Експедитори и групировчици, Посредник по международни превози, Експедитори и групировчици, и Посредник по международни превози. Седалището му е в/ъв Barendrecht, Холандия.

  4. G.C. STOLWIJK & CO. B.V.

    Холандия

    Предприятието G.C. STOLWIJK & CO. B.V., e Производител, и работи в сферата на Посредник по международни превози. Освен това развива дейност и в сферата на Комисионери по транзитни бързоразвалящи се продукти, и Комисионери по транзитни бързоразвалящи се продукти. Седалището му е в/ъв Boskoop, Холандия.

  5. KOTUG INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието KOTUG INTERNATIONAL B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Посредник по международни превози. Освен това развива дейност и в сферата на Комисионери по пристанищната транзитна търговия, и Комисионери по пристанищната транзитна търговия. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  6. HUDIG FORWARDING & WAREHOUSING B.V.

    Холандия

    Предприятието HUDIG FORWARDING & WAREHOUSING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски агенции - наематели на кораби. Освен това развива дейност и в сферата на Контейнери - морски транспорт, и Контейнери - морски транспорт. Седалището му е в/ъв Rhoon, Холандия.