• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • potatoes

Резултати за

Potatoes

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. NEDATO

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието NEDATO, e Производител, и работи в сферата на Картофи. Седалището му е в/ъв Oud-Beijerland, Холандия.

  2. PRO4AGRI B.V.

    Холандия

    Предприятието PRO4AGRI B.V., e Производител, и работи в сферата на Картофи. Освен това развива дейност и в сферата на Brushed potatoes, Potato Chips, Distribution of potatoes, и Exports of packed potatoes. Седалището му е в/ъв Delft, Холандия.

  3. GOSMOS

    Холандия

    Предприятието GOSMOS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Картофи. Освен това развива дейност и в сферата на Лукови култури, Плодове и зеленчуци - внос-износ, apples, Dry beans, Лукови култури, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Delft, Холандия.

  4. LAMB WESTON MEIJER BV

    Холандия

    Предприятието LAMB WESTON MEIJER BV, e Производител, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Картофи - пюрета на прах и полуготови, Картофи - пюрета на прах и полуготови, и Potatoes for use in industry. Седалището му е в/ъв Kruiningen, Холандия.

  5. FARM FRITES B.V.

    Холандия

    Предприятието FARM FRITES B.V., e Производител, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Картофи - пюрета на прах и полуготови, и Картофи - пюрета на прах и полуготови. Седалището му е в/ъв Oudenhoorn, Холандия.