• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • грижи за градината- градинарство- цветари - техника и пособия

Резултати за

Грижи за градината- градинарство- цветари - техника и пособия - Австрия

Австрия
  1. HECKEN SCHNEIDEN UND HECKENSCHNITT IN WIEN

    Австрия

    Предприятието HECKEN SCHNEIDEN UND HECKENSCHNITT IN WIEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на garden laying-out. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  2. SANZ GMBH & CO. KG

    Австрия

    Предприятието SANZ GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Wiener Neustadt, Австрия.

  3. C&T DONAU FLOWER GMBH

    Австрия

    Предприятието C&T DONAU FLOWER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Набрани цветя. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Цветари - техника и пособия, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Brunn Am Gebirge, Австрия.

  4. INTEX - HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието INTEX - HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Градински инструменти, и Градински инструменти. Седалището му е в/ъв Wels, Австрия.

  5. ANTON STARKL GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието ANTON STARKL GESELLSCHAFT M.B.H., e Производител, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Tulln, Австрия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ZGONC HANDEL GMBH

    Австрия

    Предприятието ZGONC HANDEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Помпи, Градински инструменти, Помпи, и Градински инструменти. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  2. ING. REISCHL GMBH

    Австрия

    Предприятието ING. REISCHL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  3. DOLANZA GMBH

    Австрия

    Предприятието DOLANZA GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Fulpmes, Австрия.

  4. BLUMENHAUS INNSBRUCK REGISTRIERTE GENOSSENSCHAFT MIT BESCHRANKTER HAFTUNG

    Австрия

  5. RAIFFEISEN-LAGERHAUS NIEDERÖSTERREICH SÜD REGISTRIERTE GENOSSENSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAF

    Австрия

  1. ZIMMER HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

  2. LANDWIRTSCHAFTLICHE GENOSSENSCHAFT FUR DEN BEZIRK LANDECK REGISTRIERTE GENOSSENSCHAFT MIT

    Австрия

  1. GERTRAUD VENTURIELLO

    Австрия

  2. FRIEDRICH WAGNER & SOHN GESELLSCHAFT M.B.H. & CO KG.

    Австрия