• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • облекло - внос-износ

Резултати за

Облекло - внос-износ

ИталияБолоня и Емилия-Романя
  1. PAQUITO PRONTO MODA S.R.L.

    Италия

    Предприятието PAQUITO PRONTO MODA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Дамски дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Women's knitted garments, leather clothing, Облекло - внос-износ, и wholesale clothing. Седалището му е в/ъв Funo-Argelato, Италия.

  2. LOFT1 SRL

    Италия

    Предприятието LOFT1 SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Костюми - мъжки. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, knitwear, pants, shirts, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Funo Di Argelato, Италия.

  3. DIFFUSIONESTOCK

    Италия

    Предприятието DIFFUSIONESTOCK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на second-hand cashmere. Седалището му е в/ъв Cesena, Италия.

  4. LINIT SRL

    Италия

    Предприятието LINIT SRL, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв San Lazzaro Di Savena, Италия.

  5. PLUMS - WOMAN FASHION MADE IN ITALY

    Италия

    Предприятието PLUMS - WOMAN FASHION MADE IN ITALY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дамски дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, wholesale clothing, women's clothing, Облекло - внос-износ, и italian fashion. Седалището му е в/ъв Funo Di Argelato, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FOCUS SPORT ITALIA

    Италия

    Предприятието FOCUS SPORT ITALIA, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на badges, fashion accessories, и jackets. Седалището му е в/ъв Carpi, Италия.

  2. MEDIAMARKETING43 S.R.L.

    Италия

    Предприятието MEDIAMARKETING43 S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на women's fashion accessories. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  3. ITABAZAAR S.R.L.S.

    Италия

    Предприятието ITABAZAAR S.R.L.S., e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на boys' t-shirts. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  4. PROMOPIACE

    Италия

    Предприятието PROMOPIACE, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Спортни дрехи, Облекло - принадлежности, promotional favours and trinkets, Облекло - внос-износ, Спортни дрехи, и Облекло - принадлежности. Седалището му е в/ъв Piacenza (Pc), Италия.

  5. BRANDIUM GROUP SRL

    Италия

    Предприятието BRANDIUM GROUP SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Детски и бебешки дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, clothing for new-born babies, children's clothing, Organic cotton, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  1. WARDOG PRONTO MODA

    Италия

    Предприятието WARDOG PRONTO MODA, e Производител, и работи в сферата на Дамско облекло и конфекция. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Дамски дрехи - големи размери, hip hop wear, wholesale clothing, Облекло - внос-износ, и Дамски дрехи - големи размери. Седалището му е в/ъв Spilamberto, Италия.

  2. LMPT SNC

    Италия

    Предприятието LMPT SNC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Roncole Verdi, Италия.

  1. AGENZIA COMMERCIALE MODA

    Италия

    Предприятието AGENZIA COMMERCIALE MODA, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, boys' fashion accessories, children's wear, Облекло - внос-износ, и children's clothing. Седалището му е в/ъв Concordia Sulla Secchia (Mo), Италия.

  2. NUOVA TECNICA DI DONDI ALESSANDRO

    Италия

    Предприятието NUOVA TECNICA DI DONDI ALESSANDRO, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bondeno (FE), Италия.

  3. FABBIANI & C. S.D.F.

    Италия

    Предприятието FABBIANI & C. S.D.F., и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Toano (Re), Италия.

  4. MIKI MODA SRL

    Италия

    Предприятието MIKI MODA SRL, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cesena (fc), Италия.

  5. E. & E.

    Италия

  6. MAGGI GROUP S.R.L.

    Италия

  7. ASTOR

    Италия

  8. EQUIPAGE DI EVA GIUSEPPE VIOLI & C. (S.N.C.)

    Италия

  1. FREE (S.R.L.)

    Италия

  2. MANIFATTURE ITALIANE S.R.L.

    Италия

  3. LABORATORIO CONFEZIONI FAPAI

    Италия

  4. IL PUNTO DI CASETTI PAOLO

    Италия

  5. TITANUS S.A.

    Италия

  6. NUOVI ORIZZONTI SAS

    Италия

    Предприятието NUOVI ORIZZONTI SAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на clothes stocks, и wholesale clothing. Седалището му е в/ъв Faenza, Италия.

  7. S.A.L.A. GROUP S.R.L.

    Италия

  8. DALFIUME NOBILVINI S.R.L.

    Италия

    Предприятието DALFIUME NOBILVINI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Шампанско и пенливи вина. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Castel San Pietro Terme, Италия.

  9. GEMAR IMPORT EXPORT SOCIETA' DI SERVIZI S.R.L.

    Италия

  10. BORTESI DI ALESSANDRO BORTESI & C. S.A.S.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Облекло - внос-износ

Брой резултати

146 Фирми