• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ

ИталияПалермо и Сицилия
  1. FRUTTA IN COOP.

    Италия

    Предприятието FRUTTA IN COOP., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Земеделски продукти, sales services, Земеделие - внос-износ, и Земеделски продукти. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  2. OLIO DON COSIMO

    Италия

    Предприятието OLIO DON COSIMO, e Производител, и работи в сферата на Зехтин. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, extra virgin olive oil, Extra virgin organic olive oil, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Caccamo, Италия.

  3. ARANCESHOP

    Италия

    Предприятието ARANCESHOP, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Scordia, Италия.

  4. CUBEDA PIANTE

    Италия

    Предприятието CUBEDA PIANTE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Цитрусови култури. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, perennial plants, Земеделие - внос-износ, producer of palms, и ornamental shrubs. Седалището му е в/ъв Aci S.antonio, Италия.

  5. LUMACA DI VITTORIA

    Италия

    Предприятието LUMACA DI VITTORIA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на edible snail breeding, и Edible snails. Седалището му е в/ъв Acate, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SOCIETÀ AGRICOLA COOPERATIVA COSTA DEI SAPORI

    Италия

    Предприятието SOCIETÀ AGRICOLA COOPERATIVA COSTA DEI SAPORI, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Tomato paste. Седалището му е в/ъв Scicli, Италия.

  2. AGROFORNITURE SRL

    Италия

    Предприятието AGROFORNITURE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, vineyard, grapes, Плодове, и grape harvesting and grading. Седалището му е в/ъв Mazzarrone, Италия.

  3. AZIENDA AGRICOLA GUARINO

    Италия

    Предприятието AZIENDA AGRICOLA GUARINO, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, wineries, Земеделие - внос-износ, Extra virgin organic olive oil, и production of wines. Седалището му е в/ъв Partanna, Италия.

  4. AZIENDA AGRICOLA CUORE VERDE

    Италия

    Предприятието AZIENDA AGRICOLA CUORE VERDE, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Селско стопанство - услуги, foodstuffs export, fruit export, Селско стопанство - услуги, и fruit distributors. Седалището му е в/ъв Pachino, Италия.

  5. WAVE TECHNOLOGY

    Италия

    Предприятието WAVE TECHNOLOGY, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО, и БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО. Седалището му е в/ъв Ragusa, Италия.

  1. EXPORT AGROFRUIT AND VEG MADE IN ITALY

    Италия

    Предприятието EXPORT AGROFRUIT AND VEG MADE IN ITALY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на oranges, Extra virgin organic olive oil, fresh fruit, и sicilian cuisine. Седалището му е в/ъв Ramacca, Италия.

  2. NOVI FRUIT DI LI BASSI GIUSEPPE & F.LLI

    Италия

    Предприятието NOVI FRUIT DI LI BASSI GIUSEPPE & F.LLI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Селско стопанство - услуги, Хранeнe - внос-износ, fruit and vegetable crates, Селско стопанство - услуги, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sciacca, Италия.

  1. GRETE ORTAGGI FRUITS S.R.L.

    Италия

    Предприятието GRETE ORTAGGI FRUITS S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на agricultural cooperative, packaged tangerines, Preserves, jams and marmalades, и preserves. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  2. MUNAFO' S.R.L.

    Италия

    Предприятието MUNAFO' S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове с ядки. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Avola, Италия.

  3. APICOLTURA BLANCATO GERMANO

    Италия

    Предприятието APICOLTURA BLANCATO GERMANO, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Мед, queen bee rearing, и Мед. Седалището му е в/ъв Sortino, Италия.

  4. AZIENDA AGRICOLA FLORESTA MARIA TERESA

    Италия

    Предприятието AZIENDA AGRICOLA FLORESTA MARIA TERESA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Licata, Италия.

  5. ALICA SAS

    Италия

    Предприятието ALICA SAS, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Trappeto, Италия.

  6. AZIENDA AGRICOLA FRANCESCO LOMBARDO

    Италия

    Предприятието AZIENDA AGRICOLA FRANCESCO LOMBARDO, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Avola, Италия.

  7. AGROFUTURA DI CARLINO P. &C.

    Италия

    Предприятието AGROFUTURA DI CARLINO P. &C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на creative solution. Седалището му е в/ъв Canicatti', Италия.

  8. C.I.P.OR. ARL

    Италия

    Предприятието C.I.P.OR. ARL, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на chilli pepper. Седалището му е в/ъв Comiso, Италия.

  1. SEMINA SRLS

    Италия

    Предприятието SEMINA SRLS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vittoria, Италия.

  2. ISOLA DELLA NATURA PICCOLA SOC. COOP. A R.L.

    Италия

    Предприятието ISOLA DELLA NATURA PICCOLA SOC. COOP. A R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Siracusa (SR), Италия.

  3. LA SICILIANA S.R.L.

    Италия

  4. ITALFOOD DI CERTA IGNAZIA

    Италия

  5. MANGIA E FUGGI DI INDELICATO ANTONIETTA

    Италия

  6. COOPERATIVA PROGRESSO AGRICOLO

    Италия

  7. JAWAD TRADE S.R.L.

    Италия

  8. FORMUSA GIANCARLO

    Италия

  9. BIARMA SHIPPING S.R.L.

    Италия

  10. AR SERVICE S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно