• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • унищожаване на вредни насекоми- дезинфекция и дератизация - машини и техника

Резултати за

Унищожаване на вредни насекоми- дезинфекция и дератизация - машини и техника

ИталияПалермо и Сицилия
  1. COVATO FABIO

    Италия

    Предприятието COVATO FABIO, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  2. PULITEK S.A.S. DI CASSANITI C. & C.

    Италия

    Предприятието PULITEK S.A.S. DI CASSANITI C. & C., e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Santa Teresa Di Riva, Италия.

  3. ITALIGIENE

    Италия

    Предприятието ITALIGIENE, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  4. CE.I.L.

    Италия

    Предприятието CE.I.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Acireale, Италия.

  5. MD ITALIA PEST CONTROL S.R.L.

    Италия

    Предприятието MD ITALIA PEST CONTROL S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. G.S.A. FORNITURE DI FAMULARI CARMELA

    Италия

    Предприятието G.S.A. FORNITURE DI FAMULARI CARMELA, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Промишлено почистване - машини, и Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Messina, Италия.

  2. MIRATA PROFESSIONAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието MIRATA PROFESSIONAL S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  3. PRO.MA.S S.R.L.

    Италия

    Предприятието PRO.MA.S S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Piraino, Италия.

  4. EKO SUPPLY S.R.L. SEMPLIFICATA

    Италия

  5. PULISYISTEM DI TRIMARCHI COSIMO

    Италия

  1. A.S. CLEANING S.R.L.

    Италия

  2. IDROSERVICE S.R.L.

    Италия

  1. LO RE R.L.R. S.A.S.

    Италия

  2. AR IDROCHEM S.R.L.

    Италия

  3. NASTA E C. CARTA E IMBALLAGGI S.P.A.

    Италия