• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ - Търговец На Дребно - Италия

ИталияТърговец на дребно
  1. ARANCESHOP

    Италия

    Предприятието ARANCESHOP, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Scordia, Италия.

  2. IL RICAMBIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието IL RICAMBIO S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Мембранни помпи, plant health treatments, sprayers, accessories, и Мембранни помпи. Седалището му е в/ъв Montefiascone, Италия.

  3. SUPREME DI DIDONNA MICHELE E FIGLI SRL

    Италия

    Предприятието SUPREME DI DIDONNA MICHELE E FIGLI SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fruit and vegetable trade, fruit export, и table grapes. Седалището му е в/ъв Noicattaro, Италия.

  4. LUMACA DI VITTORIA

    Италия

    Предприятието LUMACA DI VITTORIA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на edible snail breeding, и Edible snails. Седалището му е в/ъв Acate, Италия.

  5. A.B.T. SRLS

    Италия

    Предприятието A.B.T. SRLS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Matera, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ZARDETTO TRADING

    Италия

    Предприятието ZARDETTO TRADING, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на bananas. Седалището му е в/ъв Conegliano, Италия.

  2. AZ. AGR. AGRISOLE

    Италия

    Предприятието AZ. AGR. AGRISOLE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, packaged pumpkin flowers, pachino tomatoes, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pontinia, Италия.

  3. SOGNO DI UN ORTO

    Италия

    Предприятието SOGNO DI UN ORTO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на organic vegetables, и organic citrus fruits. Седалището му е в/ъв Pozzuoli, Италия.

  4. MADERA PULP

    Италия

    Предприятието MADERA PULP, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lainate, Италия.

  5. C&C

    Италия

    Предприятието C&C, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на extra virgin olive oil. Седалището му е в/ъв Arma di Taggia, Италия.

  1. EURO 92 ( S.A.S. )

    Италия

    Предприятието EURO 92 ( S.A.S. ), e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pordenone, Италия.

  2. EUROCAMPANIA DIESEL DI VITIELLO GENNARO & C. S.A.S.

    Италия

  1. PONTEX S.P.A.

    Италия

  2. CATHERINE IMPORT-EXPORT DI JIANG FANGFANG

    Италия

  3. ANTENNA TEX DI NUNZIA ESPOSITO

    Италия

    Предприятието ANTENNA TEX DI NUNZIA ESPOSITO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ercolano, Италия.

  4. TEX CONTACT

    Италия

    Предприятието TEX CONTACT, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - внос-износ, и Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Bregnano, Италия.

  5. S.G.M. DISTRIBUZIONE SRL

    Италия

    Предприятието S.G.M. DISTRIBUZIONE SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електродомакински уреди - внос-износ, и Електродомакински уреди - внос-износ. Седалището му е в/ъв Forli' (fc), Италия.