• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - текстил и облекло

Резултати за

Внос-износ - текстил и облекло - Търговец На Едро - Италия

ИталияТърговец на едро
  1. NUOVI ORIZZONTI SAS

    Италия

    Предприятието NUOVI ORIZZONTI SAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на clothes stocks, и wholesale clothing. Седалището му е в/ъв Faenza, Италия.

  2. OM TEXTILES SRL

    Италия

    Предприятието OM TEXTILES SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Внос-износ - текстил и облекло, recovery of used textiles, Текстил - внос-износ, Bulk used clothes, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Marcianise, Италия.

  3. ER-MAR S.R.L.

    Италия

    Предприятието ER-MAR S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing export, Used clothing, и Used shoes. Седалището му е в/ъв Montemurlo, Италия.

  4. CROSS COMMUNICATION S.R.L.

    Италия

    Предприятието CROSS COMMUNICATION S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на promotional gadgets, personal protection devices, и promotional favours and trinkets. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  5. MADE IN OPEN ITALY SRL

    Италия

    Предприятието MADE IN OPEN ITALY SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing, vintage, vintage accessories, и vintage clothing. Седалището му е в/ъв Torre Del Greco, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. URBANSHAWK OUTDOOR PRODUCTS DI B.M

    Италия

    Предприятието URBANSHAWK OUTDOOR PRODUCTS DI B.M, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  2. TEXTUS SRL

    Италия

    Предприятието TEXTUS SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  3. LEMONTEX SRL

    Италия

    Предприятието LEMONTEX SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing, Used shoes, vintage accessories, и vintage clothing. Седалището му е в/ъв Marcianise, Италия.

  4. MELI ORLANDO

    Италия

    Предприятието MELI ORLANDO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Аксесоари за облекло, и Аксесоари за облекло. Седалището му е в/ъв Moncalieri, Италия.

  5. CUCITEX

    Италия

    Предприятието CUCITEX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing, Used shoes, и clothes. Седалището му е в/ъв Ercolano, Италия.

  1. WEAR&CO - LUXURY ICON SHOWROOM

    Италия

    Предприятието WEAR&CO - LUXURY ICON SHOWROOM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Cernusco Sul Naviglio, Италия.

  2. HARVEST

    Италия

    Предприятието HARVEST, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  1. PATTY RAGS AND CASMERE

    Италия

    Предприятието PATTY RAGS AND CASMERE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  2. FATEX SRL.

    Италия

    Предприятието FATEX SRL., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Saviano, Италия.

  3. ALICE BRAND

    Италия

    Предприятието ALICE BRAND, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  4. CREAZIONI JULIETTE (S.P.A.)

    Италия

  5. C.R. CONFEZIONI SRL

    Италия

  6. CAVARRA GROUP SRL

    Италия

    Предприятието CAVARRA GROUP SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, machinery and equipment, food / beverages - wholesale and retail, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.