• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

ТурцияИстанбул и област Мармара
  1. APEX FRUIT VEGETABLE IMPORT EXPORT

    Турция

    Предприятието APEX FRUIT VEGETABLE IMPORT EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, fruit and vegetable wholesaler, export of vegetables, и toasted hazelnuts. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. MAYSA FRUITS

    Турция

    Предприятието MAYSA FRUITS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit export. Седалището му е в/ъв Sultangazi, Турция.

  3. TEAMEX

    Турция

    Предприятието TEAMEX, e Производител, и работи в сферата на Козметични средства. Освен това развива дейност и в сферата на Защитни маски, Хранeнe - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Облекло - внос-износ, Защитни маски, Хранeнe - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. ROYAL INNOVATIVE DIS TIC LTD

    Турция

    Предприятието ROYAL INNOVATIVE DIS TIC LTD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на tangerines, oranges, apples, и fresh fruit. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. FARMER EXPERT

    Турция

    Предприятието FARMER EXPERT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gebze/kocaeli, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TOPTANMANAV.COM

    Турция

    Предприятието TOPTANMANAV.COM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. AKTEL GRUP

    Турция

    Предприятието AKTEL GRUP, e Multi-Category, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Немедицински дезинфектиращи средства, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Немедицински дезинфектиращи средства, agricultural machinery and equipment, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Süleymanpaşa, Турция.

  3. GUARDIAN WORLD GROUP

    Турция

    Предприятието GUARDIAN WORLD GROUP, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на dates, garlic, water-melon, и kiwi fruit. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. UYGUN TARIM ÜRÜNLERI

    Турция

    Предприятието UYGUN TARIM ÜRÜNLERI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на cherries. Седалището му е в/ъв Kocaeli, Турция.

  5. FRESH APPLE TURKEY

    Турция

    Предприятието FRESH APPLE TURKEY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Лиофилизирани плодове, Лиофилизирани плодове, Snack Foods, и snack production. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  1. BEKTAS MUSHROOMS

    Турция

    Предприятието BEKTAS MUSHROOMS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Canakkale, Турция.

  2. KARAKAS AGRICULTURAL LTD. CO.

    Турция

    Предприятието KARAKAS AGRICULTURAL LTD. CO., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на broccoli, cauliflowers, и onions. Седалището му е в/ъв Karacabey/bursa, Турция.

  1. ASKAR TARIM URUNLERI LTD. STI

    Турция

    Предприятието ASKAR TARIM URUNLERI LTD. STI, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

  2. DANIUR

    Турция

    Предприятието DANIUR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Сушени плодове, Fresh fruits and vegetables, Сушени плодове, apples, и tangerines. Седалището му е в/ъв Manisa, Турция.

  3. DASH GLOBAL

    Турция

    Предприятието DASH GLOBAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на export, и garden creations. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. ANKA TICARET

    Турция

    Предприятието ANKA TICARET, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nilüfer/bursa, Турция.

  5. SUNAFRUIT

    Турция

    Предприятието SUNAFRUIT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

  6. TOF TARIM GIDA VE DIS TICARET LTD STI

    Турция

    Предприятието TOF TARIM GIDA VE DIS TICARET LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import, agricultural products, export, и fruit & vegetables. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  7. ELMAH BURSA ELMAH

    Турция

    Предприятието ELMAH BURSA ELMAH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на export of vegetables. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

  8. ERDOENMEZ GIDA ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

    Турция

    Предприятието ERDOENMEZ GIDA ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, export, fruit & vegetables, Water treatment plants, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

  1. BERUSA FRESH GIDA VE TARIM ÜRÜNLERI

    Турция

    Предприятието BERUSA FRESH GIDA VE TARIM ÜRÜNLERI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на frozen foods, dry fruits, kiwi fruit, и Fresh fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

  2. METSIM GRUP

    Турция

    Предприятието METSIM GRUP, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. DEMIR SEBZE MEYVE

    Турция

    Предприятието DEMIR SEBZE MEYVE, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на lettuce, figs, и water-melon. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

  4. PLAN T ITHALAT IHRACAT TARIM SAN. VE TIC.LTD.STI

    Турция

    Предприятието PLAN T ITHALAT IHRACAT TARIM SAN. VE TIC.LTD.STI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh fruit, и fresh vegetables. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. OZ INCIR TARIM

    Турция

    Предприятието OZ INCIR TARIM, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на packaged figs, syringes, packaged peaches, и Fresh fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

  6. ISTIKLAL GORUP

    Турция

    Предприятието ISTIKLAL GORUP, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  7. AKYA MANTAR

    Турция

    Предприятието AKYA MANTAR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh mushroom, и frozen mushroom. Седалището му е в/ъв Tekirdag, Турция.

  8. AKÇAY BAKLIYAT

    Турция

    Предприятието AKÇAY BAKLIYAT, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на onions, и dried legumes. Седалището му е в/ъв Edremit, Турция.

  9. SIRRI USTUNDAG

    Турция

    Предприятието SIRRI USTUNDAG, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Karacabey, Bursa, Турция.

  10. YERIMDEN.COM

    Турция

    Предприятието YERIMDEN.COM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sakarya, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно