• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ

УкрайнаСевероизток
  1. LLC KAMRUD-AGRO-TECHNO

    Украйна

    Предприятието LLC KAMRUD-AGRO-TECHNO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на clover seeds. Седалището му е в/ъв Poltava, Украйна.

  2. HENRYEXPRESSCAFFE.ATLASSIAN.NET

    Украйна

    Предприятието HENRYEXPRESSCAFFE.ATLASSIAN.NET, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

  3. BASE

    Украйна

    Предприятието BASE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Poltava, Украйна.

  4. ENLIL LTD

    Украйна

    Предприятието ENLIL LTD, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на cereal brans, flour, cereals for zootechnical use, и bran. Седалището му е в/ъв Kharkov, Украйна.

  5. LLC KERNUNN

    Украйна

    Предприятието LLC KERNUNN, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sunflower oil. Седалището му е в/ъв Kharkov, Украйна.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GARTNER UKRAINE LTD

    Украйна

    Предприятието GARTNER UKRAINE LTD, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kharkiv, Украйна.

  2. INTERAGROSTANDART LTD

    Украйна

    Предприятието INTERAGROSTANDART LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sumy, Украйна.

  3. LTD. SLAVYANSKOE-5

    Украйна

    Предприятието LTD. SLAVYANSKOE-5, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Volchansk, Украйна.

  4. OSTFIELD LTD

    Украйна

    Предприятието OSTFIELD LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на coriander, millet seeds, mustard, и flax seeds. Седалището му е в/ъв Sumy, Украйна.

  5. PRIVATE ENTERPRISE NATUR SVIT

    Украйна

    Предприятието PRIVATE ENTERPRISE NATUR SVIT, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Mustard oils, coriander, и mustard. Седалището му е в/ъв Kharkov, Украйна.

  1. ELTAN

    Украйна

    Предприятието ELTAN, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на soft wheat flour. Седалището му е в/ъв Kharkiv, Украйна.

  2. AZOTFOSTRADE

    Украйна

    Предприятието AZOTFOSTRADE, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kharkov, Украйна.

  1. TECHNOPAK

    Украйна

    Предприятието TECHNOPAK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sumy, Украйна.

  2. PNTB

    Украйна

    Предприятието PNTB, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на corn flour cereals, и soybean oils. Седалището му е в/ъв Kharkov, Украйна.

  3. BIOMASS P.E.

    Украйна

    Предприятието BIOMASS P.E., e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kharkov, Украйна.

  4. MALYAS LLC

    Украйна

    Предприятието MALYAS LLC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sunflower seed meal. Седалището му е в/ъв Kharkiv, Украйна.

  5. УВКК ДОБРОБУТ

    Украйна

    Предприятието УВКК ДОБРОБУТ, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на peat for fertilizers. Седалището му е в/ъв Сумы, Украйна.

  6. TOV ORAN

    Украйна

    Предприятието TOV ORAN, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kharkiv, Украйна.

  7. LIDER LTD

    Украйна

    Предприятието LIDER LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kharkov, Украйна.

  8. ПРАТ ЭКОПРОД

    Украйна

    Предприятието ПРАТ ЭКОПРОД, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Полтава, Украйна.

  1. "EPK" LLC

    Украйна

    Предприятието "EPK" LLC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на енергия и суровини, electricity, и Внос-износ на енергия и суровини. Седалището му е в/ъв Poltava City, Украйна.

  2. ELDI,OOO

    Украйна

    Предприятието ELDI,OOO, и работи в сферата на Внос-износ на обработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Силикони, Химия - внос-износ, Електроизолация, polyurethane, Силикони, Химия - внос-износ, и Електроизолация. Седалището му е в/ъв Kharkov, Украйна.