• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. NEGOPRIM

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието NEGOPRIM, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Земеделие - внос-износ, fresh fruit, fresh vegetables, Fresh fruit traders, Fresh vegetable traders, Плодове, legumes, и exotic fruit. Седалището му е в/ъв Cavaillon, Франция.

  2. PROVENCE PRIM

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието PROVENCE PRIM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пресни зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, legumes, wholesale of vegetables, organic fruit, organic vegetables, Oragnic fruits and vegetables, Fresh fruits and vegetables, и Плодове. Седалището му е в/ъв Chateaurenard, Франция.

  3. AA DZ TRADING

    Франция

    Предприятието AA DZ TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, fruit export, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Fruit and vegetable exports, и dates. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  4. IDYL

    Франция

    Предприятието IDYL, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на logistics services. Седалището му е в/ъв Châteaurenard Cedex, Франция.

  5. JOUFFRUIT

    Франция

    Предприятието JOUFFRUIT, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cavaillon, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AZ FRANCE SA

    Франция

    Предприятието AZ FRANCE SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cavaillon Cedex, Франция.

  2. TERRALIA

    Франция

    Предприятието TERRALIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Вина, Селско стопанство - услуги, fruit & vegetables, Вина, cereals, и Селско стопанство - услуги. Седалището му е в/ъв Avignon, Франция.

  3. TRIANO AZUR TRADING

    Франция

    Предприятието TRIANO AZUR TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import, fruit & vegetables, и fruit export. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  4. COMPAGNIE FRUITIERE IMPORT

    Франция

    Предприятието COMPAGNIE FRUITIERE IMPORT, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. MF PRIMEUR

    Франция

    Предприятието MF PRIMEUR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

  1. SEK

    Франция

    Предприятието SEK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на vegetables, и fruit & vegetables. Седалището му е в/ъв Mougins, Франция.

  2. SARL LAMPRIEN PROVENCE

    Франция

    Предприятието SARL LAMPRIEN PROVENCE, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Senas, Франция.

  1. DUSSURGEY SAS

    Франция

    Предприятието DUSSURGEY SAS, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cabannes, Франция.

  2. INDIGO FRUIT

    Франция

    Предприятието INDIGO FRUIT, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

  3. LESLIE FRUITS

    Франция

    Предприятието LESLIE FRUITS, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  4. NOSIBE

    Франция

    Предприятието NOSIBE, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. GENERATION FRUIT

    Франция

    Предприятието GENERATION FRUIT, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gemenos, Франция.

  6. CHIRON BERNARD SA

    Франция

    Предприятието CHIRON BERNARD SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cheval Blanc, Франция.

  7. VAGLIO PATRICK

    Франция

    Предприятието VAGLIO PATRICK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Plan D Orgon, Франция.

  8. SOCIETE D'IMPORTATION MERIDIONALE

    Франция

    Предприятието SOCIETE D'IMPORTATION MERIDIONALE, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  1. BLANC MICHEL SOCIETE

    Франция

    Предприятието BLANC MICHEL SOCIETE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cavaillon, Франция.

  2. WOUTERS FRANCE SARL

    Франция

    Предприятието WOUTERS FRANCE SARL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Chateaurenard, Франция.

  3. MASSAFERRO STE D'EXPLOITATION DES ETS

    Франция

    Предприятието MASSAFERRO STE D'EXPLOITATION DES ETS, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв La Crau, Франция.

  4. LES VERGERS DU MOULIN

    Франция

    Предприятието LES VERGERS DU MOULIN, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв La Motte Du Caire, Франция.

  5. DUPERANDRE SARL

    Франция

    Предприятието DUPERANDRE SARL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cheval Blanc, Франция.

  6. ETS GAS

    Франция

    Предприятието ETS GAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Althen Des Paluds, Франция.

  7. VIDAL LOUIS ET CIE

    Франция

    Предприятието VIDAL LOUIS ET CIE, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  8. ROOSMARK

    Франция

    Предприятието ROOSMARK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв L Isle Sur La Sorgue, Франция.

  9. SAS CLEMENT MAURICE

    Франция

    Предприятието SAS CLEMENT MAURICE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Avignon, Франция.

  10. EJS PRIMEURS

    Франция

    Предприятието EJS PRIMEURS, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно