• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • gardening

Резултати за

Gardening

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. BABBOUIH

    Франция

    Предприятието BABBOUIH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пейзажисти - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, landscape architecture, landscape gardening consultancy, gardening, и Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Седалището му е в/ъв Saint-Maximin-La-Sainte-Baume, Франция.

  2. S&B PROVENCE / LES CIRIERS DE PROVENCE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието S&B PROVENCE / LES CIRIERS DE PROVENCE, e Производител, и работи в сферата на Свещи. Освен това развива дейност и в сферата на Занаятчийско изкуство, Занаятчийско изкуство, Craft-made candles, Vegetable wax, wax candle, perfumed candle, decorative candle, natural candles, и custom candles. Седалището му е в/ъв Gréasque, Франция.

  3. MOLDOVAN NETTOYAGE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието MOLDOVAN NETTOYAGE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фирми по чистотата. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, Промишлено почистване, Зидария - строителни работи, Боядисване - предприемачи, Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, Промишлено почистване, и Зидария - строителни работи. Седалището му е в/ъв Istres, Франция.

  4. LINENS DIFFUSION

    Франция

    Предприятието LINENS DIFFUSION, e Производител, и работи в сферата на Фютони. Освен това развива дейност и в сферата на Градински мебели и украса, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Градински мебели и украса, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, и pillows. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. JARDIPASSION

    Франция

    Предприятието JARDIPASSION, e Разпространител, и работи в сферата на Градински мебели и украса. Освен това развива дейност и в сферата на garden accessories, food for tortoises, и animal accessories. Седалището му е в/ъв Grans, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ART & JARDINS

    Франция

    Предприятието ART & JARDINS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пейзажисти - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, landscape gardening consultancy, и Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Седалището му е в/ъв Maubec, Франция.

  2. ATELIER VOILES D'OMBRAGE AUDE CAYATTE

    Франция

    Предприятието ATELIER VOILES D'OMBRAGE AUDE CAYATTE, e Производител, и работи в сферата на Градинска украса. Седалището му е в/ъв La Ciotat, Франция.

  3. AGCO

    Франция

    Предприятието AGCO, e Разпространител, и работи в сферата на Градини и паркове - консултантски бюра. Седалището му е в/ъв Six Fours, Франция.

  4. SARL SCATAIR

    Франция

    Предприятието SARL SCATAIR, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Преносими механични инструменти, и garden tools. Седалището му е в/ъв Marseille Cedex, Франция.

  5. SERPE

    Франция

    Предприятието SERPE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градини и паркове - консултантски бюра. Седалището му е в/ъв Le Thor, Франция.

  1. BAZAR DU MONDE

    Франция

    Предприятието BAZAR DU MONDE, e Разпространител, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на garden furniture accessories. Седалището му е в/ъв Fréjus, Франция.

  2. NAZARIAN ESPACES VERTS

    Франция

    Предприятието NAZARIAN ESPACES VERTS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Подкастряне и отсичане на дървета. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, и public park and garden maintenance. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  1. AQUA POLYESTER

    Франция

    Предприятието AQUA POLYESTER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градини и паркове - консултантски бюра. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  2. SARL ETABLISSEMENT CHALAN

    Франция

    Предприятието SARL ETABLISSEMENT CHALAN, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lapalud, Франция.

  3. SARL ODICE EBENISTERIE

    Франция

    Предприятието SARL ODICE EBENISTERIE, e Производител, и работи в сферата на Шлифоване, лакиране и полиране на мебели и дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Градински мебели и украса, Походни маси и столове, Мебели за къмпинг, Градински мебели и украса, Походни маси и столове, Мебели за къмпинг, и cabinet making. Седалището му е в/ъв Grasse, Франция.

  4. E-POMPES.COM

    Франция

    Предприятието E-POMPES.COM, e Разпространител, и работи в сферата на Помпи. Освен това развива дейност и в сферата на Градински поливни инсталации, pumps for pools, watering installations, Градински поливни инсталации, и irrigation. Седалището му е в/ъв La Seyne-Sur-Mer, Франция.

  5. POINT VERT ISTRES

    Франция

    Предприятието POINT VERT ISTRES, e Разпространител, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на garden furniture accessories, и animal feed equipment. Седалището му е в/ъв Istres, Франция.

  6. JARDICA

    Франция

    Предприятието JARDICA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градински навеси. Седалището му е в/ъв La Crau, Франция.

  7. AUTRAN & MAB CONSTRUCTEUR

    Франция

    Предприятието AUTRAN & MAB CONSTRUCTEUR, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Rognonas, Франция.

  8. MAGNETTO CEDRIC

    Франция

    Предприятието MAGNETTO CEDRIC, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Pertuis, Франция.

  1. AUBANEL PAYSAGE

    Франция

    Предприятието AUBANEL PAYSAGE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Освен това развива дейност и в сферата на Подкастряне и отсичане на дървета, hedge cutters, и Подкастряне и отсичане на дървета. Седалището му е в/ъв Caromb, Франция.

  2. BOISERIES PROVENCALES

    Франция

    Предприятието BOISERIES PROVENCALES, и работи в сферата на Шлифоване, лакиране и полиране на мебели и дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Градински мебели и украса, Походни маси и столове, Мебели за къмпинг, Градински мебели и украса, Походни маси и столове, и Мебели за къмпинг. Седалището му е в/ъв Auriol, Франция.

  3. LES MATÉRIAUX D'ANTAN

    Франция

    Предприятието LES MATÉRIAUX D'ANTAN, e Производител, и работи в сферата на Градинска украса. Освен това развива дейност и в сферата на fountain, и chimneys. Седалището му е в/ъв Aix En Provence, Франция.

  4. ETABLISSEMENT DOUSSIERE

    Франция

    Предприятието ETABLISSEMENT DOUSSIERE, и работи в сферата на Шлифоване, лакиране и полиране на мебели и дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Градински мебели и украса, Походни маси и столове, Мебели за къмпинг, Градински мебели и украса, Походни маси и столове, и Мебели за къмпинг. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. SICATEC

    Франция

    Предприятието SICATEC, e Производител, и работи в сферата на Градински мебели и украса. Седалището му е в/ъв La Penne sur Huveaune, Франция.

  6. EMA CREATION

    Франция

    Предприятието EMA CREATION, и работи в сферата на Шлифоване, лакиране и полиране на мебели и дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за къмпинг, Походни маси и столове, Градински мебели и украса, Мебели за къмпинг, Походни маси и столове, и Градински мебели и украса. Седалището му е в/ъв Carqueiranne, Франция.

  7. LES NOUVELLES CREATIONS DU BOIS

    Франция

    Предприятието LES NOUVELLES CREATIONS DU BOIS, и работи в сферата на Шлифоване, лакиране и полиране на мебели и дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Градински мебели и украса, Походни маси и столове, Мебели за къмпинг, Градински мебели и украса, Походни маси и столове, и Мебели за къмпинг. Седалището му е в/ъв Cannes, Франция.

  8. EBENISTERIE MENUISERIE GAZIELLO

    Франция

    Предприятието EBENISTERIE MENUISERIE GAZIELLO, и работи в сферата на Шлифоване, лакиране и полиране на мебели и дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Градински мебели и украса, Походни маси и столове, Мебели за къмпинг, Градински мебели и украса, Походни маси и столове, и Мебели за къмпинг. Седалището му е в/ъв La Trinite, Франция.

  9. ENTREPRISE FORTIN

    Франция

    Предприятието ENTREPRISE FORTIN, и работи в сферата на Шлифоване, лакиране и полиране на мебели и дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Градински мебели и украса, Походни маси и столове, Мебели за къмпинг, Градински мебели и украса, Походни маси и столове, и Мебели за къмпинг. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  10. LE CONFORT DE L'HABITAT SARL

    Франция

    Предприятието LE CONFORT DE L'HABITAT SARL, и работи в сферата на Шлифоване, лакиране и полиране на мебели и дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Градински мебели и украса, Походни маси и столове, Мебели за къмпинг, Градински мебели и украса, Походни маси и столове, и Мебели за къмпинг. Седалището му е в/ъв Greasque, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Gardening

Брой резултати

319 Фирми