• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • текстил - машини за крайна обработка- щамповане и боядисване

Резултати за

Текстил - машини за крайна обработка- щамповане и боядисване - Франция

Франция
  1. HENRI PETIT & CIE

    Франция

    Предприятието HENRI PETIT & CIE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Aubenas, Франция.

  2. ANDRITZ ASSELIN THIBEAU

    Франция

    Предприятието ANDRITZ ASSELIN THIBEAU, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, и textile industry. Седалището му е в/ъв Elbeuf, Франция.

  3. ALLIANCE MACHINES TEXTILES

    Франция

    Предприятието ALLIANCE MACHINES TEXTILES, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на finishing machines for hide and leathers. Седалището му е в/ъв Miribel, Франция.

  4. SUPERBA SAS

    Франция

    Предприятието SUPERBA SAS, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на machines for treating and finishing textile fibres, weaving, и weaving looms. Седалището му е в/ъв Mulhouse, Франция.

  5. PROMATTEX

    Франция

    Предприятието PROMATTEX, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на textile marking. Седалището му е в/ъв Neuilly-Sur-Marne, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SIMAC SERVICES

    Франция

    Предприятието SIMAC SERVICES, e Производител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Limoges, Франция.

  2. BRACKER

    Франция

    Предприятието BRACKER, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wintzenheim, Франция.

  3. ADIEX

    Франция

    Предприятието ADIEX, e Производител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Courtaboeuf, Франция.

  4. DANUBE INTERNATIONAL

    Франция

    Предприятието DANUBE INTERNATIONAL, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  5. COMESSA

    Франция

    Предприятието COMESSA, e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фасониране и подвързване - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Strasbourg, Франция.

  1. GRANGIER

    Франция

    Предприятието GRANGIER, и работи в сферата на Обработващи машини за разрязване. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Lyon, Франция.

  2. MECAROUTE

    Франция

    Предприятието MECAROUTE, и работи в сферата на Строителни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Машини и техника за строителство на пътища, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Машини и техника за строителство на пътища. Седалището му е в/ъв Nanterre, Франция.

  1. STE D'ENDUCTION ET DE FLOCKAGE

    Франция

    Предприятието STE D'ENDUCTION ET DE FLOCKAGE, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Флокаж на текстилни тъкани, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Флокаж на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Laval, Франция.

  2. ATELIERS AS

    Франция

    Предприятието ATELIERS AS, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, и Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Pierre Benite, Франция.

  3. NSC GROUPE

    Франция

    Предприятието NSC GROUPE, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, и Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване. Седалището му е в/ъв Guebwiller, Франция.

  4. ACTIVA FRANCE

    Франция

    Предприятието ACTIVA FRANCE, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, и Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Euralille, Франция.

  5. ROMOTEX

    Франция

    Предприятието ROMOTEX, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв St Andre Les Vergers, Франция.

  6. THIES SCI

    Франция

    Предприятието THIES SCI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, и Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв La Chapelle St Luc, Франция.

  7. ARTO

    Франция

    Предприятието ARTO, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв St Martin Sur Lavezon, Франция.

  8. BECA

    Франция

    Предприятието BECA, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Mions, Франция.

  1. GATES SERVICE CENTER SAS

    Франция

    Предприятието GATES SERVICE CENTER SAS, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Meyzieu, Франция.

  2. LC-FORMES

    Франция

    Предприятието LC-FORMES, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Cognin, Франция.

  3. DT CONFORMITE

    Франция

    Предприятието DT CONFORMITE, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, и Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване. Седалището му е в/ъв St Malo, Франция.

  4. BENELITE

    Франция

    Предприятието BENELITE, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, и Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Houilles, Франция.

  5. A.M.C.T.

    Франция

  6. TEINTURES ET IMPRESSIONS DE LYON

    Франция

  7. TEXATOP

    Франция

  8. ALSAMATEX

    Франция

  9. MANUFACTURE FRANCAISE DE TEXTILE D'AMEUBLEMENT

    Франция

  10. TECHNO COUPE

    Франция

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Текстил - машини за крайна обработка- щамповане и боядисване - Франция

Брой резултати

35 Фирми