• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • медицинска техника

Резултати за

Медицинска техника

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. FYSIOFORZA

    Холандия

    Предприятието FYSIOFORZA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Уреди и инструменти за физиотерапия. Седалището му е в/ъв Haarlem, Холандия.

  2. ZWIELICH ORTHODONTIE

    Холандия

    Предприятието ZWIELICH ORTHODONTIE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зъботехника - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. EMERGENCYDENTISTAMSTERDAM

    Холандия

    Предприятието EMERGENCYDENTISTAMSTERDAM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обзавеждане за зъболекарски кабинети. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  4. SCHOENS SAFETY & SERVICES

    Холандия

    Предприятието SCHOENS SAFETY & SERVICES, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бинтове и превръзки. Освен това развива дейност и в сферата на smoke detectors. Седалището му е в/ъв Den Helder, Холандия.

  5. VERWIJSPRAKTIJK AMSTERDAM ZUID

    Холандия

    Предприятието VERWIJSPRAKTIJK AMSTERDAM ZUID, e Разпространител, и работи в сферата на Обзавеждане за зъболекарски кабинети. Освен това развива дейност и в сферата на endodontics, и braces. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SATAMONI MEDICAL SUPPLIES

    Холандия

    Предприятието SATAMONI MEDICAL SUPPLIES, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника. Освен това развива дейност и в сферата на Рентгенология - филми и аксесоари, Рентгенология - техника, medical films, Рентгенология - филми и аксесоари, и Рентгенология - техника. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. KIDZIE MONDZORG

    Холандия

    Предприятието KIDZIE MONDZORG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зъболечение - принадлежности. Седалището му е в/ъв Hoofddorp, Холандия.

  3. R.O.E.P. MASSAGE

    Холандия

    Предприятието R.O.E.P. MASSAGE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Масаж - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Hoorn, Холандия.

  4. ESTERMAN GEZICHTSVELDONDERZOEK CBR

    Холандия

    Предприятието ESTERMAN GEZICHTSVELDONDERZOEK CBR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Медицинска и хирургична оптика - инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на optometry, ophthalmology, и permit requests. Седалището му е в/ъв Hoorn, Холандия.

  5. VARIPHONE NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието VARIPHONE NEDERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Слухови протези. Седалището му е в/ъв Purmerend, Холандия.

  1. MICROBLADING AMSTERDAM

    Холандия

    Предприятието MICROBLADING AMSTERDAM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Козметични салони - инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на eyelash curler, и semi-permanent makeup. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. ELECTRIC MOBILITY EURO BV

    Холандия

    Предприятието ELECTRIC MOBILITY EURO BV, e Производител, и работи в сферата на Уреди и инструменти за инвалиди. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  1. REVEL BV

    Холандия

    Предприятието REVEL BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изделия за еднократна употреба за медицинската хирургия. Освен това развива дейност и в сферата на automatic dispensers and accessories, digital thermometers, и disposable face masks. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. AMSTERDAM SKINCARE

    Холандия

    Предприятието AMSTERDAM SKINCARE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Козметични салони - инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на anti-age facial treatment with collagen, и semi-permanent makeup. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. FYSIOTHERAPIE SURI B.V.

    Холандия

    Предприятието FYSIOTHERAPIE SURI B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Уреди и инструменти за физиотерапия. Освен това развива дейност и в сферата на physiotherapy, и echography. Седалището му е в/ъв Den Helder, Холандия.

  4. MVENT GROUP

    Холандия

    Предприятието MVENT GROUP, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ на точноизмервателни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника, и Внос-износ на медицинска хирургична техника. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  5. MEIJER ORTHOPEDIE

    Холандия

    Предприятието MEIJER ORTHOPEDIE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ортопедични протези. Освен това развива дейност и в сферата на orthopaedics, и orthesis. Седалището му е в/ъв Bussum, Холандия.

  6. BASKO HEALTHCARE

    Холандия

    Предприятието BASKO HEALTHCARE, e Производител, и работи в сферата на Ортопедични протези. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Уреди и съоръжения за рехабилитация, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Уреди и съоръжения за рехабилитация. Седалището му е в/ъв Zaandam, Холандия.

  7. ORTHOCENTER N.V.

    Холандия

    Предприятието ORTHOCENTER N.V., e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, Ортопедични протези, Обувки, и Ортопедични протези. Седалището му е в/ъв Purmerend, Холандия.

  8. PRO MASTERS

    Холандия

    Предприятието PRO MASTERS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Козметични салони - инструменти. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  1. CLEOPATRA B.V.

    Холандия

    Предприятието CLEOPATRA B.V., e Производител, и работи в сферата на Естетически грижи - съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Сауна - съоръжения, и Сауна - съоръжения. Седалището му е в/ъв Westknollendam, Холандия.

  2. REVATECH JISSINK B.V.

    Холандия

    Предприятието REVATECH JISSINK B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ на точноизмервателни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника, и Внос-износ на медицинска хирургична техника. Седалището му е в/ъв Dirkshorn, Холандия.

  3. OIM AMSTERDAM B.V.

    Холандия

    Предприятието OIM AMSTERDAM B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Хирургия - уреди и съоръжения, и Хирургия - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

Филтри

Резултати за

Медицинска техника

Брой резултати

23 Фирми