• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • hoists

Резултати за

Hoists

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. GEBUWIN

    Холандия

    Предприятието GEBUWIN, e Производител, и работи в сферата на Макари-скрипец и лебедки. Освен това развива дейност и в сферата на manual winches for lifting goods, wire rope winches, и winches. Седалището му е в/ъв Winterswijk, Холандия.

  2. TRANSPORTBEDRIJF M. DEN HOLLANDER

    Холандия

    Предприятието TRANSPORTBEDRIJF M. DEN HOLLANDER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на international transport, goods lifting hoists, и transport of fragile goods. Седалището му е в/ъв Beekbergen, Холандия.

  3. HENSSGEN INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието HENSSGEN INTERNATIONAL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Ремъци за повдигане и подреждане на товари. Освен това развива дейност и в сферата на snap hooks. Седалището му е в/ъв Dinxperlo, Холандия.

  4. NED. DECK MARINE B.V.

    Холандия

    Предприятието NED. DECK MARINE B.V., e Производител, и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, и Товароподемници и строителни асансьори. Седалището му е в/ъв Barneveld, Холандия.