• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • говеда

Резултати за

Говеда

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. EUROPEAN GULF COMPANY

    Холандия

    Предприятието EUROPEAN GULF COMPANY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Овнешко - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на Животни и животновъдство, Говеда, Животни и животновъдство, halal delicatessen meats, wholesale meats, и Говеда. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  2. TOPVLEES B.V.

    Холандия

    Предприятието TOPVLEES B.V., и работи в сферата на Свински породи. Освен това развива дейност и в сферата на Овчи и кози породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, Овчи и кози породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Говеда. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenzande, Холандия.

  3. F. SLEGTENHORST B.V.

    Холандия

    Предприятието F. SLEGTENHORST B.V., и работи в сферата на Свински породи. Освен това развива дейност и в сферата на Овчи и кози породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, Овчи и кози породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Говеда. Седалището му е в/ъв Zevenhuizen Zh, Холандия.

  4. COMDAQ AGRICOMMODITIES B.V.

    Холандия

    Предприятието COMDAQ AGRICOMMODITIES B.V., и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Свински породи, Плодове, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Свински породи, и Плодове. Седалището му е в/ъв Hendrik-Ido-Ambacht, Холандия.

  5. VEEHANDEL JAN VAN KOOTEN B.V.

    Холандия