• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • електроника - внос-износ

Резултати за

Електроника - внос-износ - Швейцария

Швейцария
  1. KW-RESTPOSTEN

    Швейцария

    Предприятието KW-RESTPOSTEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Мазилки - замазки и изолационни материали, Електроника - внос-износ, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Мазилки - замазки и изолационни материали, Електроника - внос-износ, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Wollerau, Швейцария.

  2. HEFTI. HESS. MARTIGNONI. ZURICH AG

    Швейцария

    Предприятието HEFTI. HESS. MARTIGNONI. ZURICH AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Zurich, Швейцария.

  3. BKW ISP AG

    Швейцария

    Предприятието BKW ISP AG, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bern, Швейцария.

  4. INNOSYSTEM AG

    Швейцария

    Предприятието INNOSYSTEM AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Zeiningen, Швейцария.

  5. SONOSCAN S.A.

    Швейцария

    Предприятието SONOSCAN S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Fribourg, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CONTITEC ENTREPRISES M. EL EINI

    Швейцария

    Предприятието CONTITEC ENTREPRISES M. EL EINI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  2. SCHMID AG ELEKTROTECHNISCHE UNTERNEHMUNGEN

    Швейцария

    Предприятието SCHMID AG ELEKTROTECHNISCHE UNTERNEHMUNGEN, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв St. Gallen, Швейцария.

  3. NUMELEC SA

    Швейцария

    Предприятието NUMELEC SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  4. XINVENT AG

    Швейцария

  5. ATMEL SWITZERLAND SARL

    Швейцария

  1. BRETSCHER SÖHNE AG

    Швейцария

  2. LABORATORIEN THOMSON AG

    Швейцария

  1. ACPS S.A.

    Швейцария

  2. H2D ELECTRONIC AG

    Швейцария

  3. MEZACOM SA

    Швейцария

  4. BREM & SCHWARZ ELEKTROINSTALLATIONEN AG

    Швейцария

  5. BRUPBACHER AG, ELEKTRO + TELEKOMMUNIKATION

    Швейцария

  6. HERMANN BUTLER ELEKTROANLAGEN

    Швейцария

  7. TEXTILUX S.A.

    Швейцария

  8. NEW ROCK IMPORT EXPORT SA

    Швейцария

    Предприятието NEW ROCK IMPORT EXPORT SA, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Замразени и дълбоко замразени продукти, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Davesco-Soragno, Швейцария.

  1. LIMEKS S.A.

    Швейцария

  2. SODIFIL S.A.

    Швейцария

    Предприятието SODIFIL S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lausanne, Швейцария.

  3. SACOFRINA SA, AGENCE COMMERCIALE ET DE REPRESENTATION

    Швейцария

    Предприятието SACOFRINA SA, AGENCE COMMERCIALE ET DE REPRESENTATION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Meyrin, Швейцария.

  4. KREIS-INDUSTRIEHANDEL AG

    Швейцария

    Предприятието KREIS-INDUSTRIEHANDEL AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Basel, Швейцария.

  5. BONNE SAVEUR BONNE HUMEUR SA

    Швейцария

    Предприятието BONNE SAVEUR BONNE HUMEUR SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Yverdon-Les-Bains, Швейцария.

  6. BABISBERG GMBH

    Швейцария

    Предприятието BABISBERG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв St. Gallen, Швейцария.

  7. MOCOH ENERGY INT

    Швейцария

  8. EURO-ASIAN OIL AG

    Швейцария

  9. OILCHEM SA

    Швейцария

    Предприятието OILCHEM SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  10. DOW EXPORT GMBH

    Швейцария

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Електроника - внос-износ - Швейцария

Брой резултати

137 Фирми