• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • биологични козметични продукти

Резултати за

Биологични козметични продукти - Внос износ

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг

Франция

Проверено от Europages

Съставяне на козметични продукти по поръчка Фазата на формулиране е фаза на обсъждане, по време на която Pôle Cosmétique ви изпраща мостри и оптимизира формулата според вашите предложения. Нашият експертен опит в областта на козметиката ни дава възможност да ви предложим все по-иновативни продукти в строго съответствие с вашите спецификации. Всички наши формули се подлагат на необходимите тестове в съответствие с действащите разпоредби, а също така проверяваме съвместимостта на опаковката със съдържанието на вашия продукт. Използваме внимателно подбрани, висококачествени суровини. Ефективността на активните съставки, които използваме, е доказана чрез обективни изследвания (in vitro и in vivo тестове и др.), което ви осигурява ефективна маркетингова подкрепа за вашия продукт.

Поискайте оферта

Франция

Проверено от Europages

ПРАВИЛА ЗА КОЗМЕТИКАТА : PÔLE COSMÉTIQUE СЕ ГРИЖИ ЗА ФОРМАЛНОСТИТЕ ВМЕСТО ВАС Създаването на козметична марка и вносът на козметични продукти от страни извън ЕС са предмет на строг и сложен набор от закони. По същия начин сертифицирането на биологични продукти трябва да отговаря на точна харта Pôle Cosmétique предлага редица решения, ако не разполагате с необходимите познания за нормативната уредба или с квалификацията, изисквана от закона, за да извършвате такава дейност: Pôle Cosmétique предлага обучение, помощ и съвети, Pôle Cosmétique може също така да се погрижи за всички регулаторни процедури вместо вас, докато произвеждате под собствената си марка, Pôle Cosmétique предлага и постоянна услуга за наблюдение на нормативната уредба. Pôle Cosmétique се грижи за : Оценка на безопасността на продуктите за човешкото здраве, поддържане на досието с информация за продукта, създаване на етикети в съответствие с

Поискайте оферта

Франция

Проверено от Europages

Търсите ли решения за създаване на козметична марка? Pôle Cosmétique разработва продукти по поръчка в опаковки, съобразени с вашата марка. Въз основа на вашата идея за продукт и вашите спецификации ние произвеждаме готов продукт, който е готов за пускане на пазара.

Поискайте оферта

Продавате или произвеждате подобни продукти?

Регистрирайте се в europages и индексирайте продуктите си

Добави моя бизнес
Филтри

Резултати за

Биологични козметични продукти - Внос износ

Брой резултати

3 Продукти