• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - пгс

Резултати за

Внос-износ - пгс - Италия

Италия
  1. VORPA SRL

    Италия

    Предприятието VORPA SRL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Building - hardware, fastening and clamping items, chemical anchorage agents, и metallic components and products for building construction. Седалището му е в/ъв Riccione, Италия.

  2. ELTO SRL

    Италия

    Предприятието ELTO SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на steel pile plates. Седалището му е в/ъв Ferrara, Италия.

  3. C.M.T. CONSTRUCTION MACHINERY TRADER

    Италия

    Предприятието C.M.T. CONSTRUCTION MACHINERY TRADER, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на caterpillar, tracked and tired shovels, и caterpillar excavators. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  4. INDAMAR SRL

    Италия

    Предприятието INDAMAR SRL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  5. BANDINELLI SRL

    Италия

    Предприятието BANDINELLI SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. EDIL TABAI

    Италия

    Предприятието EDIL TABAI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Brescia, Италия.

  2. BULICANU SERGHEI S.R.L.

    Италия

    Предприятието BULICANU SERGHEI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Lecco, Италия.

  3. DDG EQUIPMENT LTD

    Италия

    Предприятието DDG EQUIPMENT LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на excavators, loading shovels, telescopic lift rental, и vibratory machinery. Седалището му е в/ъв Desenzano Del Garda, Италия.

  4. AMBU SRL

    Италия

    Предприятието AMBU SRL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  5. FIMAS SRL

    Италия

    Предприятието FIMAS SRL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на outdoor stone flooring, и lavatic single-layer surfacing. Седалището му е в/ъв Riposto, Италия.

  1. TAUROCHIMICA

    Италия

    Предприятието TAUROCHIMICA, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на damp curing plaster, и industrial floors. Седалището му е в/ъв Velletri, Италия.

  2. RISTRUTTURAZIONE JDRQ DI RIVAS QUIROS JUAN DOMINGO

    Италия

    Предприятието RISTRUTTURAZIONE JDRQ DI RIVAS QUIROS JUAN DOMINGO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на building construction. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  1. LAFORM FURFARO SRL

    Италия

    Предприятието LAFORM FURFARO SRL, e Производител, и работи в сферата на Перфорирана ламарина от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - ПГС, drilled plate for mines and quarries, и Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Volvera, Италия.

  2. RIVA MARMI

    Италия

    Предприятието RIVA MARMI, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на marble slabs. Седалището му е в/ъв Domegliara, Италия.

  3. PAVIMENTI INDUSTRIALI LOMBARDO

    Италия

    Предприятието PAVIMENTI INDUSTRIALI LOMBARDO, e Производител, и работи в сферата на Промишлени подове и подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - ПГС, и Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  4. OR.MI. COSTRUZIONI S.R.L.

    Италия

    Предприятието OR.MI. COSTRUZIONI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на residential building, construction of industrial sheds, industrial building projects, и prefabricated construction products. Седалището му е в/ъв Piana Degli Albanesi, Италия.

  5. SAHARA EXPORT SAS DI UGO FROSINI & C

    Италия

    Предприятието SAHARA EXPORT SAS DI UGO FROSINI & C, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на ceramic tiles, ceramic articles, furnishings, и sanitaryware. Седалището му е в/ъв Lastra a Signa, Италия.

  6. SACCO GRANITI E MARMI

    Италия

    Предприятието SACCO GRANITI E MARMI, и работи в сферата на Мрамори. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - ПГС, funerary monuments, mortuary art, и Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Chiavenna, Италия.

  7. CORPORATION REAL UNITED S.R.L.

    Италия

    Предприятието CORPORATION REAL UNITED S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  8. PERSIAN STONES

    Италия

    Предприятието PERSIAN STONES, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на onyx. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  1. EDOARDO ROCCHI

    Италия

    Предприятието EDOARDO ROCCHI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Геодезисти - научноизследователски бюра, Топография - научноизследователски бюра, engineering studies, architectural firms, Геодезисти - научноизследователски бюра, и Топография - научноизследователски бюра. Седалището му е в/ъв Contigliano, Италия.

  2. EDILPIEMME SRL

    Италия

    Предприятието EDILPIEMME SRL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, civil constructions, civil and industrial constructions, Довършителни работи, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  3. ARCHITETTO RESTELLI

    Италия

    Предприятието ARCHITETTO RESTELLI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Turate, Италия.

  4. DV PIETRE DI DANZO VALENTINO

    Италия

    Предприятието DV PIETRE DI DANZO VALENTINO, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на covering stones. Седалището му е в/ъв Grancona, Италия.

  5. FERRARA MICHELINA

    Италия

    Предприятието FERRARA MICHELINA, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на residential building, building - renovations, bracing for building, и cases for the building industry. Седалището му е в/ъв Saltara, Италия.

  6. LUIGI GRANIGLIA

    Италия

    Предприятието LUIGI GRANIGLIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на building and roof covers, rendering, и floor salvaging assistance. Седалището му е в/ъв Sanremo, Италия.

  7. G S C SRL GROWTH STRATEGIES CONSULTING

    Италия

    Предприятието G S C SRL GROWTH STRATEGIES CONSULTING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Taranto, Италия.

  8. C+C ITALIAN DESIGN

    Италия

    Предприятието C+C ITALIAN DESIGN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Q.S. Elena, Италия.

  9. ALCA SRL SOLUZIONI EDILI ED ENERGETICHE

    Италия

    Предприятието ALCA SRL SOLUZIONI EDILI ED ENERGETICHE, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Неизчерпаеми енергийни ресурси, building construction, technological systems for the building trade, Неизчерпаеми енергийни ресурси, и alternative energy sources. Седалището му е в/ъв Crispano, Италия.

  10. ECO PIETRE S.R.L

    Италия

    Предприятието ECO PIETRE S.R.L, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв SANFRONT, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Внос-износ - пгс - Италия

Брой резултати

1191 Фирми