• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ на бижута- скъпоценни накити и часовникарски изделия

Резултати за

Внос-износ на бижута- скъпоценни накити и часовникарски изделия - Италия

Италия
  1. VENEZIA CLASSICA

    Италия

    Предприятието VENEZIA CLASSICA, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на murano glass, и costume jewellery. Седалището му е в/ъв Fano, Италия.

  2. GIVAS DI CRISTINA VASARRI

    Италия

    Предприятието GIVAS DI CRISTINA VASARRI, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на costume jewellery - production, silver cleaning, и hot enamelling. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  3. GLAM FASHION JEWELS

    Италия

    Предприятието GLAM FASHION JEWELS, e Производител, и работи в сферата на Нескъпоценна бижутерия. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия, costume jewellery - production, jewellery and costume jewellery, и Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Седалището му е в/ъв Casoria, Италия.

  4. HELYNS JEWELRY - GD SRL

    Италия

    Предприятието HELYNS JEWELRY - GD SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale costume jewellery, и costume jewellery - production. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  5. GIOIELLI PENNACCHIO SRL

    Италия

    Предприятието GIOIELLI PENNACCHIO SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия, high-class jewellery, fashion watches, и Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Седалището му е в/ъв Giugliano In Campania, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. INTO THE GLAMOUR

    Италия

    Предприятието INTO THE GLAMOUR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Седалището му е в/ъв Brescia, Италия.

  2. MARTINI ITALY SRL

    Италия

    Предприятието MARTINI ITALY SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Седалището му е в/ъв Arezzo, Италия.

  3. I SHOW TRADING BIGIOTTERIA ACCESSORI

    Италия

    Предприятието I SHOW TRADING BIGIOTTERIA ACCESSORI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на women's wear, jewellery accessories, clothing accessories, и semi-precious stone costume jewellery. Седалището му е в/ъв Brescia, Италия.

  4. FDB

    Италия

    Предприятието FDB, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на silver bangles, и silver earrings. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  5. WORLD OF JEWEL

    Италия

    Предприятието WORLD OF JEWEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на pearl necklaces. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  1. ROSAPEPE GIOIELLI

    Италия

    Предприятието ROSAPEPE GIOIELLI, e Производител, и работи в сферата на Нескъпоценна бижутерия. Освен това развива дейност и в сферата на Ювелирство, Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия, italian fashion, Ювелирство, и Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Седалището му е в/ъв Arezzo, Италия.

  2. KATERIN JEWELRY

    Италия

    Предприятието KATERIN JEWELRY, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на jewellery making, wholesale of jewellery, costume jewellery - production, и wholesale costume jewellery. Седалището му е в/ъв Villa Literno, Италия.

  1. EASY SILVER SRL

    Италия

    Предприятието EASY SILVER SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на jewellery. Седалището му е в/ъв Torri Di Quartesolo, Италия.

  2. NAI DISTRIBUZIONE DI PAOLA CIATTONI

    Италия

    Предприятието NAI DISTRIBUZIONE DI PAOLA CIATTONI, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на swarovsky. Седалището му е в/ъв pescara, Италия.

  3. GIOIELLERIA TITTARELLI SRL

    Италия

    Предприятието GIOIELLERIA TITTARELLI SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на high-class jewellery, и watchmaking. Седалището му е в/ъв Cisterna Di Latina, Италия.

  4. PREGHIERE NEL VENTO

    Италия

    Предприятието PREGHIERE NEL VENTO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Седалището му е в/ъв Lainatee, Италия.

  5. L'OFFICIEL

    Италия

    Предприятието L'OFFICIEL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale of leather goods. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  6. ISOLAPARADISO S.A.

    Италия

    Предприятието ISOLAPARADISO S.A., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Седалището му е в/ъв Olbia, Италия.

  7. CALMANTI CLAUDIO

    Италия

    Предприятието CALMANTI CLAUDIO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на silver costume jewellery. Седалището му е в/ъв Carrara, Италия.

  8. THE WEB BAZAR DI ALDO CAMPIONE

    Италия

    Предприятието THE WEB BAZAR DI ALDO CAMPIONE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на pen holders. Седалището му е в/ъв Montoro Superiore, Италия.

  1. HEARFACE

    Италия

    Предприятието HEARFACE, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Седалището му е в/ъв Salerno, Италия.

  2. TARTUGA03

    Италия

    Предприятието TARTUGA03, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на watch cases, и luxury leather goods. Седалището му е в/ъв Pontassieve, Италия.

  3. CANTARELLI NERINO & FIGLI SNC

    Италия

    Предприятието CANTARELLI NERINO & FIGLI SNC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Седалището му е в/ъв Gavasseto (re), Италия.

  4. CALI' GAETANO

    Италия