• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пътен транспорт - камиони-цистерни

Резултати за

Пътен транспорт - камиони-цистерни

ИталияСтоков транспорт
  1. CICCIOLI - HELVIA RECINA S.R.L.

    Италия

    Предприятието CICCIOLI - HELVIA RECINA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Automobile transport, groupage, и international service. Седалището му е в/ъв Corridonia, Италия.

  2. AUTOTRASPORTI LEONE CHRISTIAN SNC

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI LEONE CHRISTIAN SNC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Sestu, Италия.

  3. AUTRASPORTI RIGOLINI ENZO

    Италия

    Предприятието AUTRASPORTI RIGOLINI ENZO, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Salsomaggiore Terme, Италия.

  4. AUTOTRASPORTI F.LLI FARESIN

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI F.LLI FARESIN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Breganze, Италия.

  5. FRANZETTI TRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието FRANZETTI TRASPORTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Gemonio, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DALLE VEDOVE MARIO ( S.N.C. )

    Италия

    Предприятието DALLE VEDOVE MARIO ( S.N.C. ), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Sant'ambrogio Di Valpolicella, Италия.

  2. BERGONZONI BRUNO & ANDREA

    Италия

    Предприятието BERGONZONI BRUNO & ANDREA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  3. PASTRELLO AUTOTRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието PASTRELLO AUTOTRASPORTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Venezia, Италия.

  4. ASCHIERI FRANCO & FIGLI ( S.N.C. )

    Италия

    Предприятието ASCHIERI FRANCO & FIGLI ( S.N.C. ), и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Casalmaggiore, Италия.

  5. FORATO TRANSPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието FORATO TRANSPORTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Castelfranco Veneto, Италия.

  1. AUTOTRASPORTI MOZZI GIUSEPPE E GEO

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI MOZZI GIUSEPPE E GEO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Piacenza, Италия.

  2. VIAGGI LUCIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието VIAGGI LUCIO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Коли под наем, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Коли под наем, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Marigliano, Италия.

  1. ROSSI AUTOTRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ROSSI AUTOTRASPORTI S.R.L., и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Fontanella, Италия.

  2. SNATT LOGISTICA S.P.A.

    Италия

    Предприятието SNATT LOGISTICA S.P.A., и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Pessano Con Bornago, Италия.

  3. GERVASI TRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието GERVASI TRASPORTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  4. ADL SPEDIZIONI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ADL SPEDIZIONI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Soliera, Италия.

  5. CORRIERI AUTOTRASPORTI

    Италия

    Предприятието CORRIERI AUTOTRASPORTI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Seregno, Италия.

  6. S.C.E.P S.R.L.

    Италия

    Предприятието S.C.E.P S.R.L., и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Освен това развива дейност и в сферата на Стоков транспорт, Пътен транспорт, Стоков транспорт, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Pistoia, Италия.

  7. COOPERATIVA TRASPORTATORI PRATESI S.R.L.

    Италия

    Предприятието COOPERATIVA TRASPORTATORI PRATESI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  8. CASA DI SPEDIZIONI CASARIN S.R.L.

    Италия

    Предприятието CASA DI SPEDIZIONI CASARIN S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Zero Branco, Италия.

  1. AUTOTRASPORTI E TRASLOCHII MORONI DINO DI TARINI STEFANO E CASALINI PAOLO & C.

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI E TRASLOCHII MORONI DINO DI TARINI STEFANO E CASALINI PAOLO & C., и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Pesaro, Италия.

  2. CON.A.P.

    Италия

    Предприятието CON.A.P., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Fiorenzuola D'arda, Италия.

  3. LIUTI TRASLOCHI DI MESCHINI

    Италия

    Предприятието LIUTI TRASLOCHI DI MESCHINI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв San Severino Marche, Италия.

  4. MOTOTAXI S.R.L.

    Италия

    Предприятието MOTOTAXI S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Международни куриерски служби. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  5. GATTI FILASTRO S.R.L.

    Италия

    Предприятието GATTI FILASTRO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Brescia, Италия.

  6. MAILDEX DI RAIMONDO GIORGIO

    Италия

    Предприятието MAILDEX DI RAIMONDO GIORGIO, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Modica, Италия.

  7. AUTOTRASPORTI FRATELLI RENZI

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI FRATELLI RENZI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Arzignano, Италия.

  8. DEMOL.CAR S.A.S. DEI FRATELLI PONTICELLA GIOVANNI E ANTIMO

    Италия

    Предприятието DEMOL.CAR S.A.S. DEI FRATELLI PONTICELLA GIOVANNI E ANTIMO, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Gaeta, Италия.

  9. F.LLI CARFORA TRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието F.LLI CARFORA TRASPORTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Santa Maria A Vico, Италия.

  10. CORRIERE FRANCO SECOND S.R.L.

    Италия

    Предприятието CORRIERE FRANCO SECOND S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Brescia, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно