• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пътен транспорт - камиони-цистерни

Резултати за

Пътен транспорт - камиони-цистерни - Италия

Италия
  1. CICCIOLI - HELVIA RECINA S.R.L.

    Италия

    Предприятието CICCIOLI - HELVIA RECINA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Automobile transport, groupage, и international service. Седалището му е в/ъв Corridonia, Италия.

  2. CICCARELLI TRASPORTI SRL

    Италия

    Предприятието CICCARELLI TRASPORTI SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Освен това развива дейност и в сферата на Превози с цистерни - течни хранителни продукти, Превози с цистерни - течни хранителни продукти, milk transport, и cargo transport with tankertrucks. Седалището му е в/ъв Sant'anastasia, Италия.

  3. SUD TRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SUD TRASPORTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  4. CHRISTIAN SERVICES DI LATINO CHRISTIAN

    Италия

    Предприятието CHRISTIAN SERVICES DI LATINO CHRISTIAN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Освен това развива дейност и в сферата на Превози на животни, Превози на автомобили и кораби, Превози на животни, и Превози на автомобили и кораби. Седалището му е в/ъв Carugate, Италия.

  5. SIMONELLI SHIPPING S.R.L.

    Италия

    Предприятието SIMONELLI SHIPPING S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Въздушен превоз на стоки. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, и international forwarding. Седалището му е в/ъв Perugia, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AUTOTRASPORTI LEONE CHRISTIAN SNC

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI LEONE CHRISTIAN SNC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Sestu, Италия.

  2. AUTOTRASPORTI FERRINI DI FERRINI FILIPPO E MAURIZIO S.N.C.

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI FERRINI DI FERRINI FILIPPO E MAURIZIO S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Reggello, Италия.

  3. ITALIASCAVI ED ECOLOGIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ITALIASCAVI ED ECOLOGIA S.R.L., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Martina Franca, Италия.

  4. AUTOTRASPORTI TOSIN GIORGIO DI TOSIN MASSIMO & C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI TOSIN GIORGIO DI TOSIN MASSIMO & C. S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Morazzone, Италия.

  5. IL PARMENSE TRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието IL PARMENSE TRASPORTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Parma, Италия.

  1. AUTOTRASPORTI SALTI

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI SALTI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Bione, Италия.

  2. DANI ESPRESSO S.N.C. DI COLAGROSSI ANGELO E DANI LAURA

    Италия

    Предприятието DANI ESPRESSO S.N.C. DI COLAGROSSI ANGELO E DANI LAURA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международни куриерски служби. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Formello, Италия.

  1. REBASTI TRASPORTI S.A.S.

    Италия

    Предприятието REBASTI TRASPORTI S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международни куриерски служби. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Canegrate, Италия.

  2. ALBINI & PITIGLIANI S.P.A.

    Италия

    Предприятието ALBINI & PITIGLIANI S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Посредник по международни превози. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  3. MINCHIO MARIANO S.R.L.

    Италия

    Предприятието MINCHIO MARIANO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Освен това развива дейност и в сферата на Стоков транспорт, Пътен транспорт, Стоков транспорт, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Mestrino, Италия.

  4. AUTOTRASPORTI B.P.T. S.R.L.

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI B.P.T. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Calderara Di Reno, Италия.

  5. AUTOTRASPORTI F.LLI FARESIN

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI F.LLI FARESIN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Breganze, Италия.

  6. TRANS - ITALIA

    Италия

    Предприятието TRANS - ITALIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Montelabbate, Италия.

  7. BENNATO ULISSE & FIGLI S.R.L.

    Италия

    Предприятието BENNATO ULISSE & FIGLI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Докове и складове. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Padova, Италия.

  8. SERVI TRANS S.R.L.

    Италия

    Предприятието SERVI TRANS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Превози на животни, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Превози на животни. Седалището му е в/ъв Mondragone, Италия.

  1. LENAD S.R.L. TRASPORTO ROTTAMI CONTO TERZI

    Италия

    Предприятието LENAD S.R.L. TRASPORTO ROTTAMI CONTO TERZI, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Fondi, Италия.

  2. AUTOTRASPORTI PARMA S.R.L.

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI PARMA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Pieve Di Cento, Италия.

  3. AUTOTRASPORTI FRATELLI RENZI

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI FRATELLI RENZI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Arzignano, Италия.

  4. GOITESE TRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието GOITESE TRASPORTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Goito, Италия.

  5. CAPOZI AUTOTRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието CAPOZI AUTOTRASPORTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт, Превози с цистерни - течни хранителни продукти, Пътен транспорт, и Превози с цистерни - течни хранителни продукти. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  6. TRASLOCHI PONTE ROSSO

    Италия

    Предприятието TRASLOCHI PONTE ROSSO, e Подизпълнител, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  7. BALDINOTTI S.A.S. DI BALDINOTTI DAVIDE ERIO & C.

    Италия

    Предприятието BALDINOTTI S.A.S. DI BALDINOTTI DAVIDE ERIO & C., и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Ravenna, Италия.

  8. CARGOSYSTEM S.R.L.

    Италия

    Предприятието CARGOSYSTEM S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Освен това развива дейност и в сферата на Превози на животни, Превози на автомобили и кораби, Превози на животни, и Превози на автомобили и кораби. Седалището му е в/ъв Rosignano Marittimo, Италия.

  9. AUTOTRASPORTI FRATELLI VANALI S.N.C.

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI FRATELLI VANALI S.N.C., и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Torre Boldone, Италия.

  10. COMMISSIONARIA LOGISTICA S.R.L.

    Италия

    Предприятието COMMISSIONARIA LOGISTICA S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв San Polo D'enza, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Пътен транспорт - камиони-цистерни - Италия

Брой резултати

9750 Фирми