Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • авиационна индустрия - апаратура и съоръжения

Резултати за

Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения - Внос износ

 1. DAMP - DOUISSI AJERRAY - MECÂNICA DE PRECISÃO UNIPESSOAL LDA

  Португалия

  Verified by europages badge

  Предприятието DAMP - DOUISSI AJERRAY - MECÂNICA DE PRECISÃO UNIPESSOAL LDA, e Производител, и работи в сферата на Фина механика. Освен това развива дейност и в сферата на Резбоване на стомани и метали, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, CNC milling, CNC 4-axis milling work, mechanical design company, aeronautical screw-cutting, Резбоване на стомани и метали, plastic screw-cutting, и plastic screw-cutting. Седалището му е в/ъв Vimieiro Braga, Португалия.

 2. DAST GMBH & CO KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието DAST GMBH & CO KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения. Седалището му е в/ъв Gaildorf, Германия.

 3. RAWE 3D METALLDRUCK GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието RAWE 3D METALLDRUCK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения. Седалището му е в/ъв Erndtebrück, Германия.

 4. BTC LINKE & SILCO-TEC GMBH CHEMISCHE PRODUKTE UND VERTRIEB

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието BTC LINKE & SILCO-TEC GMBH CHEMISCHE PRODUKTE UND VERTRIEB, e Търговец на едро, и работи в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения. Седалището му е в/ъв Großbreitenbach, Германия.

 5. MARTIN PFEIL TRAWID-GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието MARTIN PFEIL TRAWID-GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения. Седалището му е в/ъв Giesen/bei Hildesheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. GEBR. WINTER GMBH & CO KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието GEBR. WINTER GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения. Седалището му е в/ъв Jungingen, Германия.

 2. HEICKS INDUSTRIEELEKTRONIK GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието HEICKS INDUSTRIEELEKTRONIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения. Седалището му е в/ъв Geseke, Германия.

 3. SARL TECHNO MECA

  Франция

  Предприятието SARL TECHNO MECA, e Производител, и работи в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на tool design, Wire spark erosion, spark erosion, и laser cutting. Седалището му е в/ъв Morlaàs, Франция.

 4. DIMENSIONE VOLO

  Италия

  Предприятието DIMENSIONE VOLO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Аеронавтика - съоръжения, online purchases, aviation industry instrumentation, Аеронавтика - съоръжения, и accessories for the aircraft industry. Седалището му е в/ъв Forli, Италия.

 5. JSC DNEPROPETROVSK AGGREGATE PLANT

  Украйна

  Предприятието JSC DNEPROPETROVSK AGGREGATE PLANT, e Производител, и работи в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - заваряване и спояване, Visable supports the Ukrainian companies, Обща механика - работа с материали на клиента, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, и Стомани и метали - заваряване и спояване. Седалището му е в/ъв Dnepropetrovsk, Украйна.

 1. INESPASA

  Испания

  Предприятието INESPASA, e Производител, и работи в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, и Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения. Седалището му е в/ъв La Rinconada-Sevilla, Испания.

 2. EUROPRECIS GALICIA S.L.

  Испания

  Предприятието EUROPRECIS GALICIA S.L., e Производител, и работи в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за авиацията, design of aeronautical parts, и Котелно производство за авиацията. Седалището му е в/ъв Vigo-Pontevedra, Испания.

 1. AERO MAINTENANCE

  Люксембург

  Предприятието AERO MAINTENANCE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на aircraft maintenance, aircraft accessories and equipment, и aeronautic systems service. Седалището му е в/ъв Gosselies, Люксембург.

 2. LIDAX INGENIERÍA

  Испания

  Предприятието LIDAX INGENIERÍA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на cryogenics. Седалището му е в/ъв Paracuellos De Jarama, Испания.

 3. UASOLUTIONS

  Швейцария

  Предприятието UASOLUTIONS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на certification, и Drone. Седалището му е в/ъв Payerne, Швейцария.

 4. ALLIED INTERNATIONAL CORP

  САЩ

  Предприятието ALLIED INTERNATIONAL CORP, e Разпространител, и работи в сферата на Електронни съединители. Освен това развива дейност и в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, и Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения. Седалището му е в/ъв Bedford Hills, САЩ.

 5. ROSEMOUNT AEROSPACE

  Франция

  Предприятието ROSEMOUNT AEROSPACE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Бордови електронни системи, air force, aeronautical engineering, precision sensors, и Бордови електронни системи. Седалището му е в/ъв Toulouse, Франция.

 6. SABENA TECHNICS

  Франция

  Предприятието SABENA TECHNICS, e Производител, и работи в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на aeroplanes, civil aircraft, и private aircraft. Седалището му е в/ъв Merignac, Франция.

 7. MARS INTERNATIONAL

  САЩ

  Предприятието MARS INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на contract manufacturing. Седалището му е в/ъв Piscataway, Nj, САЩ.

 8. VENTANA

  Франция

  Предприятието VENTANA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, precision mechanical workshop, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, precision casting, и Mechanized welding. Седалището му е в/ъв Narcastet, Франция.

 1. LEGRAND CUB

  Франция

  Предприятието LEGRAND CUB, e Разпространител, и работи в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, workshop tools, special tools, Ръчни инструменти, и industrial supplies. Седалището му е в/ъв Fleury-Merogis, Франция.

 2. AVIOTECH SRL

  Италия

  Предприятието AVIOTECH SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сигурност - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Military equipments, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, и emergency plans. Седалището му е в/ъв Reggio Calabria, Италия.

 3. AEROFONCTIONS

  Франция

  Предприятието AEROFONCTIONS, e Производител, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, electronic equipment assembly, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, и accessories for aeronautics. Седалището му е в/ъв Cambes, Франция.

 4. TOFER

  Франция

  Предприятието TOFER, e Производител, и работи в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, assembly of goods, и aeronautics. Седалището му е в/ъв Escalquens, Франция.

 5. SAFRAN HELICOPTER ENGINES

  Франция

  Предприятието SAFRAN HELICOPTER ENGINES, e Производител, и работи в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения. Седалището му е в/ъв Bordes, Франция.

 6. ATELIER CONSTRUCT ELECTRIQ AERONAUTIQUES

  Франция

  Предприятието ATELIER CONSTRUCT ELECTRIQ AERONAUTIQUES, e Производител, и работи в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника за авиацията, Трансформатори, токопреобразователи и токоизправители, Електроника за авиацията, Трансформатори, токопреобразователи и токоизправители, wiring, и Electromechanical assemblies. Седалището му е в/ъв Toulouse, Франция.

 7. GUINAULT SA

  Франция

  Предприятието GUINAULT SA, e Производител, и работи в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Летища - съоръжения, Летища - съоръжения, и application programs for the aeronautics industry. Седалището му е в/ъв St Cyr En Val, Франция.

 8. SCAI TECH

  Франция

  Предприятието SCAI TECH, e Производител, и работи в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, и Aircraft - instruments and equipment. Седалището му е в/ъв Saint-Martin-Du-Var, Франция.

 9. DIE WASSERMANN TECHNOLOGIE GMBH

  Германия

  Предприятието DIE WASSERMANN TECHNOLOGIE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения. Седалището му е в/ъв Eichenzell, Германия.

 10. STE POTEZ AERONAUTIQUE

  Франция

  Предприятието STE POTEZ AERONAUTIQUE, e Производител, и работи в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство, Промишлени научноизследователски бюра, design of aeronautical parts, Авиационна и космическа индустрия - строителство, Промишлени научноизследователски бюра, и aeronautical engineering. Седалището му е в/ъв Aire-Sur-L'adour, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения - Внос износ

Брой резултати

657 Фирми