• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • поддръжка на пътища- плажове и скиорски писти - машини и техника

Резултати за

Поддръжка на пътища- плажове и скиорски писти - машини и техника

АвстрияВиена и областта
  1. IMECO HANDELS GES.M.B.H.

    Австрия

    Предприятието IMECO HANDELS GES.M.B.H., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  2. ABV ALLGEMEINE BAUMASCHINEN- VERLEIHGESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието ABV ALLGEMEINE BAUMASCHINEN- VERLEIHGESELLSCHAFT M.B.H., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  3. TWF BAUMASCHINENTECHNIK GMBH

    Австрия

    Предприятието TWF BAUMASCHINENTECHNIK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  4. WACKER NEUSON GMBH

    Австрия

    Предприятието WACKER NEUSON GMBH, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  5. NEMS GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието NEMS GESELLSCHAFT M.B.H., e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. RLH BAUSERVICE LIMITED ZWEIGNIEDERLASSUNG ÖSTERREICH

    Австрия

    Предприятието RLH BAUSERVICE LIMITED ZWEIGNIEDERLASSUNG ÖSTERREICH, e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Мини и кариери - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  2. NOVAK & NOVAK GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието NOVAK & NOVAK GESELLSCHAFT M.B.H., e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  3. TERRA MASCHINEN GMBH & CO KG

    Австрия

    Предприятието TERRA MASCHINEN GMBH & CO KG, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, и Строителни обекти - оборудване. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  4. ERNST FRANZ

    Австрия

    Предприятието ERNST FRANZ, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  5. LEINERT GERÜSTBAU- UND VERLEIH GES.M.B.H.

    Австрия

    Предприятието LEINERT GERÜSTBAU- UND VERLEIH GES.M.B.H., e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  1. DR. H. LEHRER KG

    Австрия

    Предприятието DR. H. LEHRER KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пневматични - инсталации и инструменти, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пневматични - инсталации и инструменти. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  2. VOLVO BAUMASCHINEN ÖSTERREICH GMBH

    Австрия

    Предприятието VOLVO BAUMASCHINEN ÖSTERREICH GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  1. SCHWING - STETTER BAUMASCHINEN GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието SCHWING - STETTER BAUMASCHINEN GESELLSCHAFT M.B.H., и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  2. BILFINGER GERÄTETECHNIK GMBH

    Австрия

    Предприятието BILFINGER GERÄTETECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  3. TEMAS TRANS-EUROPA-MARKETING-SERVICE MAG. SCHIMAK

    Австрия

    Предприятието TEMAS TRANS-EUROPA-MARKETING-SERVICE MAG. SCHIMAK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  4. RDS TOILETTENVERMIETUNG

    Австрия

    Предприятието RDS TOILETTENVERMIETUNG, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  5. BAUMASCHINEN HANDEL GMBH

    Австрия

    Предприятието BAUMASCHINEN HANDEL GMBH, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  6. MANI GMBH BETONPUMPENDIENST

    Австрия

    Предприятието MANI GMBH BETONPUMPENDIENST, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  7. WEHA STEINBEARBEITUNGSMASCHINEN VERTRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието WEHA STEINBEARBEITUNGSMASCHINEN VERTRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H., и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  8. STAMBACH BAUMASCHINEN GESMBH

    Австрия

  1. BOMAG MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Австрия