• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - стомани и метали

Резултати за

Внос-износ - стомани и метали

АвстрияГрац и Щайeрмарк
  1. ING. MRVKA CHRISTIAN

    Австрия

    Предприятието ING. MRVKA CHRISTIAN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени метални остриета и ножове, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Ножарски изделия за домашно ползване, Внос-износ - стомани и метали, Промишлени метални остриета и ножове, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Ножарски изделия за домашно ползване, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Mürzzuschlag, Австрия.

  2. SCHROTT-WALTNER EISEN, METALLE, MASCHINEN, GESELLSCHAFT MIT BESCHRANKTER HAFTUNG

    Австрия

    Предприятието SCHROTT-WALTNER EISEN, METALLE, MASCHINEN, GESELLSCHAFT MIT BESCHRANKTER HAFTUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Graz, Австрия.

  3. E. & G. KRONSTEINER GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието E. & G. KRONSTEINER GESELLSCHAFT M.B.H., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Krieglach, Австрия.

  4. JENNE-STAHL GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието JENNE-STAHL GESELLSCHAFT M.B.H., e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Murzzuschlag-Honigsberg, Австрия.

  5. SCHROTTWOLF, EISEN-METALLE-MASCHINEN, HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия