• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • керамика- порцелан и фаянс - изделия за промишлеността

Резултати за

Керамика- порцелан и фаянс - изделия за промишлеността

АвстрияИнсбрук и Тирол
  1. FRANZ HOLZKNECHT

    Австрия

    Предприятието FRANZ HOLZKNECHT, e Разпространител, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Кристални съдове, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Игри и играчки, Кристални съдове, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Игри и играчки. Седалището му е в/ъв Neustift, Австрия.

  2. WALTER FÜRHAPTER GES. M.B.H. & CO. KG

    Австрия

    Предприятието WALTER FÜRHAPTER GES. M.B.H. & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Освен това развива дейност и в сферата на Кухо стъкло, Кристални съдове, Художествена стъклария, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Кухо стъкло, Кристални съдове, Художествена стъклария, и Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Erpfendorf, Австрия.

  3. STEKA - WERKE TECHNISCHE KERAMIK GESELLSCHAFT M.B.H. & CO. KG.

    Австрия

    Предприятието STEKA - WERKE TECHNISCHE KERAMIK GESELLSCHAFT M.B.H. & CO. KG., и работи в сферата на Огнеупорни материали и изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, и Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Innsbruck, Австрия.

  4. STEKA - WERKE TECHNISCHE KERAMIK GESELLSCHAFT M.B.H. & CO. KG.

    Австрия

    Предприятието STEKA - WERKE TECHNISCHE KERAMIK GESELLSCHAFT M.B.H. & CO. KG., e Производител, и работи в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Innsbruck, Австрия.