• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • климатизация- проветряване и вентилация - техника

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника - Австрия

Австрия
  1. CLEANROOM TECHNOLOGY AUSTRIA GMBH

    Австрия

    Verified by europages badge

    Предприятието CLEANROOM TECHNOLOGY AUSTRIA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Wiener Neudorf, Австрия.

  2. CTP CHEMISCH THERMISCHE PROZESSTECHNIK GMBH

    Австрия

    Предприятието CTP CHEMISCH THERMISCHE PROZESSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на aerosol, air purification plants, и heat regeneration systems. Седалището му е в/ъв Graz, Австрия.

  3. ING. ROBERT WINTER KLIMA & LÜFTUNGSSYSTEME

    Австрия

    Предприятието ING. ROBERT WINTER KLIMA & LÜFTUNGSSYSTEME, e Разпространител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Linz, Австрия.

  4. AHT COOLING SYSTEMS GMBH

    Австрия

    Предприятието AHT COOLING SYSTEMS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Rottenmann, Австрия.

  5. KLIMATECHNIK KLEMENT GMBH

    Австрия

    Предприятието KLIMATECHNIK KLEMENT GMBH, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Pixendorf, Австрия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MAYR LÜFTUNG GMBH

    Австрия

    Предприятието MAYR LÜFTUNG GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Volders, Австрия.

  2. AURO LINE GMBH

    Австрия

    Предприятието AURO LINE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Linz, Австрия.

  3. FLORIAN SCHIMPL - ELBE ELEKTROBESTANDTEILE

    Австрия

    Предприятието FLORIAN SCHIMPL - ELBE ELEKTROBESTANDTEILE, e Разпространител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Linz, Австрия.

  4. RATZENBERGER HAUSTECHNIK GESMBH

    Австрия

    Предприятието RATZENBERGER HAUSTECHNIK GESMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв St. Georgen Am Steinfelde, Австрия.

  5. RAINTIME GMBH

    Австрия

    Предприятието RAINTIME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Leopoldsdorf, Австрия.

  1. JOSEF WIMMER

    Австрия

    Предприятието JOSEF WIMMER, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Grieskirchen, Австрия.

  2. FRISCHLUFT GMBH

    Австрия

    Предприятието FRISCHLUFT GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Marchtrenk, Австрия.

  1. ALFRED JAICZAY KÄLTE-SERVICE UND REPARATUR

    Австрия

    Предприятието ALFRED JAICZAY KÄLTE-SERVICE UND REPARATUR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Berndorf, Австрия.

  2. MANFRED BECKER

    Австрия

    Предприятието MANFRED BECKER, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Ried Im Traunkreis, Австрия.

  3. D + H BRANDRAUCH- LÜFTUNGSSYSTEME GMBH

    Австрия

    Предприятието D + H BRANDRAUCH- LÜFTUNGSSYSTEME GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Vösendorf, Австрия.

  4. RABLER-KÄLTE

    Австрия

    Предприятието RABLER-KÄLTE, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Промишлено отопление - инсталации и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Промишлено отопление - инсталации и техника, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Altheim, Австрия.

  5. HAKE SERVICE THOMAS KOCH

    Австрия

    Предприятието HAKE SERVICE THOMAS KOCH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Klaus-Weiler, Австрия.

  6. PIESCHL TRANSPORTKÜHLUNG UND AUTOELEKTRIK GES.M.B.H.

    Австрия

    Предприятието PIESCHL TRANSPORTKÜHLUNG UND AUTOELEKTRIK GES.M.B.H., e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Klagenfurt, Австрия.

  7. SZ GASTROPLAN HANDEL, SERVICE U. REPARATUR GMBH

    Австрия

    Предприятието SZ GASTROPLAN HANDEL, SERVICE U. REPARATUR GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Mönchhof, Австрия.

  8. NIKOLAOS LANGADITIS

    Австрия

    Предприятието NIKOLAOS LANGADITIS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Reichenau Im Mühlkreis, Австрия.

  1. LANG KÄLTETECHNIK GES.M.B.H. & CO. KG

    Австрия

    Предприятието LANG KÄLTETECHNIK GES.M.B.H. & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Gabersdorf, Австрия.

  2. CBLOWER AUSTRIA INDUSTRIEVENTILATOREN GMBH - INTERNATIONAL

    Австрия

    Предприятието CBLOWER AUSTRIA INDUSTRIEVENTILATOREN GMBH - INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлени вентилатори, Домашни вентилатори, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлени вентилатори, Домашни вентилатори, и Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Jennersdorf, Австрия.

  3. KLIMAANLAGEN UND ENTFEUCHTUNGEN GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието KLIMAANLAGEN UND ENTFEUCHTUNGEN GESELLSCHAFT M.B.H., e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Feldkirchen Bei Graz, Австрия.

  4. WIESMAYR KLIMATECHNIK GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието WIESMAYR KLIMATECHNIK GESELLSCHAFT M.B.H., e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Wiener Neudorf, Австрия.

  5. KSG KÄLTE SERVICE GMBH

    Австрия

    Предприятието KSG KÄLTE SERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Salzburg, Австрия.

  6. AAF LUFTREINIGUNGSSYSTEME GES.M.B.H.

    Австрия

    Предприятието AAF LUFTREINIGUNGSSYSTEME GES.M.B.H., e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Обезпрашаване на въздуха - уреди и инсталации, Филтриране - уреди и помощни материали, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Обезпрашаване на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Brunn Am Gebirge, Австрия.

  7. HEINISCH GES.M.B.H.

    Австрия

    Предприятието HEINISCH GES.M.B.H., e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлени радиатори и конвектори. Освен това развива дейност и в сферата на Генератори на топъл въздух, Промишлени термопомпи, Промишлено отопление - инсталации и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Генератори на топъл въздух, Промишлени термопомпи, Промишлено отопление - инсталации и техника, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  8. KLUMAIER X TANNER GMBH

    Австрия

    Предприятието KLUMAIER X TANNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Schwaz, Австрия.

  9. HAUSER GMBH, NIEDERLASSUNG WIEN

    Австрия

    Предприятието HAUSER GMBH, NIEDERLASSUNG WIEN, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  10. OSWALD FLIEH UND PARTNER GES.M.B.H.LÜFTUNGS-, KLIMA- UND KÄLTEANLAGENBAU

    Австрия

    Предприятието OSWALD FLIEH UND PARTNER GES.M.B.H.LÜFTUNGS-, KLIMA- UND KÄLTEANLAGENBAU, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника - Австрия

Брой резултати

282 Фирми