• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • животновъдство - внос-износ

Резултати за

Животновъдство - внос-износ

АвстрияЛинц и Горна Австрия
  1. STEINER GMBH

    Австрия

    Предприятието STEINER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Земеделие - внос-износ, Храна за животновъдството, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Земеделие - внос-износ, Храна за животновъдството, и Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Ach, Австрия.

  2. HARTL TEICHSERVICE KG

    Австрия

    Предприятието HARTL TEICHSERVICE KG, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство, цветарство - внос-износ, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Пластмасови материи - полуфабрикати, Градинарство, цветарство - внос-износ, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Gallneukirchen, Австрия.

  3. HOME-CARE HANDELSGMBH

    Австрия

    Предприятието HOME-CARE HANDELSGMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Олио и хранителни мазнини, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, Олио и хранителни мазнини, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, и Железни и цветни руди. Седалището му е в/ъв Ohlsdorf, Австрия.

  4. SPEIGNER BODEN GMBH

    Австрия

  5. TECHNOSERT ELECTRONIC GMBH

    Австрия

    Предприятието TECHNOSERT ELECTRONIC GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wartberg Ob Der Aist, Австрия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CHRISTIAN ZEITLER

    Австрия

    Предприятието CHRISTIAN ZEITLER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Мазилки - замазки и изолационни материали, Електроника - внос-износ, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Мазилки - замазки и изолационни материали, Електроника - внос-износ, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Wels, Австрия.

  2. GEORG HAMMERSCHMIED

    Австрия

    Предприятието GEORG HAMMERSCHMIED, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мъжки дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Облекло - внос-износ, Внос-износ - агенти, Внос-износ - текстил и облекло, Облекло - внос-износ, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Pasching, Австрия.

  3. WINKLER MARKT GESELLSCHAFT M.B.H. & CO KG

    Австрия

    Предприятието WINKLER MARKT GESELLSCHAFT M.B.H. & CO KG, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Linz-Steg, Австрия.

  4. MEINGAST LTD. - GLUTENFREIE LEBENSMITTEL

    Австрия

    Предприятието MEINGAST LTD. - GLUTENFREIE LEBENSMITTEL, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Готови ястия и деликатеси, Гастрономия - специалитети, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Готови ястия и деликатеси, Гастрономия - специалитети, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wels, Австрия.

  5. MEDIZIN-TECHNIK SCHNELZER & PARTNER HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието MEDIZIN-TECHNIK SCHNELZER & PARTNER HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на точноизмервателни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника, и Внос-износ на медицинска хирургична техника. Седалището му е в/ъв Linz, Австрия.

  1. HAUS- U. KÜCHENTECHNIK HANDELS- GESELLSCHAFT M.B.H. & CO. KG.

    Австрия

    Предприятието HAUS- U. KÜCHENTECHNIK HANDELS- GESELLSCHAFT M.B.H. & CO. KG., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електродомакински уреди - внос-износ, и Електродомакински уреди - внос-износ. Седалището му е в/ъв Linz, Австрия.

  2. CHRISTIANE LACHMAIR

    Австрия

    Предприятието CHRISTIANE LACHMAIR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ на точноизмервателни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника, и Внос-износ на медицинска хирургична техника. Седалището му е в/ъв Linz, Австрия.

Филтри

Резултати за

Животновъдство - внос-износ

Брой резултати

12 Фирми