• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • одеяла- покривки за легло- юргани и пухени завивки

Резултати за

Одеяла- покривки за легло- юргани и пухени завивки

АвстрияЛинц и Горна АвстрияПроизводител
  1. WEBEREI RECHBERGER

    Австрия

    Предприятието WEBEREI RECHBERGER, e Производител, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Haslach, Австрия.

  2. WEBEREI KITZMÜLLER ERICH

    Австрия

    Предприятието WEBEREI KITZMÜLLER ERICH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Крайна обработка на текстилни тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Schönegg, Австрия.

  3. TERRA VERDE PRODUKTIONS GMBH

    Австрия

    Предприятието TERRA VERDE PRODUKTIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Vorchdorf, Австрия.

  4. CHRISTIAN DIERIG GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието CHRISTIAN DIERIG GESELLSCHAFT M.B.H., e Производител, и работи в сферата на Домашно бельо. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Leonding, Австрия.

  5. KH-PLANEN PUCHER GMBH

    Австрия

    Предприятието KH-PLANEN PUCHER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Linz, Австрия.