• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • одеяла- покривки за легло- юргани и пухени завивки

Резултати за

Одеяла- покривки за легло- юргани и пухени завивки

АвстрияЛинц и Горна АвстрияРазпространител
  1. DIPL.-ING. GERHARD SÖLLRADL - TEXTILSHOP

    Австрия

    Предприятието DIPL.-ING. GERHARD SÖLLRADL - TEXTILSHOP, e Разпространител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Спално бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Килими и мокети, Домашно бельо, Спално бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Kremsmünster, Австрия.

  2. JOHANN SCHWEIBINZ

    Австрия

    Предприятието JOHANN SCHWEIBINZ, e Разпространител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Дамски дрехи, Работно и предпазно облекло, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Дамски дрехи, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Gmunden, Австрия.

  3. HEIMTEXTILSHOP.AT - THOMAS DUNZINGER

    Австрия

    Предприятието HEIMTEXTILSHOP.AT - THOMAS DUNZINGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Спално бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Спално бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Peuerbach, Австрия.

  4. KALTENBRUNNER WOHNTEXTIL

    Австрия

    Предприятието KALTENBRUNNER WOHNTEXTIL, e Разпространител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Килими и мокети, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Scharnstein, Австрия.

  5. ANNEMARIE HEIMTEXTILIEN GMBH

    Австрия

    Предприятието ANNEMARIE HEIMTEXTILIEN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Килими и мокети, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Perg, Австрия.