• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • поддръжка на пътища- плажове и скиорски писти - машини и техника

Резултати за

Поддръжка на пътища- плажове и скиорски писти - машини и техника

АвстрияСанкт Пьолтен и Долна АвстрияДоставчик на услуги
  1. EVA MLADEK

    Австрия

    Предприятието EVA MLADEK, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Компресори, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Компресори. Седалището му е в/ъв Wampersdorf, Австрия.

  2. STAPLERTECHNIK SALZER E.U.

    Австрия

    Предприятието STAPLERTECHNIK SALZER E.U., e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Pöchlarn, Австрия.

  3. W.K.S HANDELS GMBH

    Австрия

    Предприятието W.K.S HANDELS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Maria Anzbach, Австрия.

  4. FERDINAND POINTNER ARBEITSMASCHINEN

    Австрия

    Предприятието FERDINAND POINTNER ARBEITSMASCHINEN, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Langenzersdorf, Австрия.

  5. JOACHIM WIELANDER

    Австрия

    Предприятието JOACHIM WIELANDER, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Guntramsdorf, Австрия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PLAM MOBILSERVICE

    Австрия

    Предприятието PLAM MOBILSERVICE, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Trumau, Австрия.

  2. FRANZ EICHINGER

    Австрия

    Предприятието FRANZ EICHINGER, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Мини и кариери - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Rastenfeld, Австрия.

  3. LORENCIC GMBH NFG & CO KG

    Австрия

    Предприятието LORENCIC GMBH NFG & CO KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Brunn Am Gebirge, Австрия.

  4. SKS GABELSTAPLER GMBH

    Австрия

    Предприятието SKS GABELSTAPLER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Brunn Am Gebirge, Австрия.

  5. AMG MIETE GMBH LINZ - WIEN - GRAZ

    Австрия

    Предприятието AMG MIETE GMBH LINZ - WIEN - GRAZ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Wiener Neudorf, Австрия.

  1. LOWATSCHEK & REGNER KG

    Австрия

    Предприятието LOWATSCHEK & REGNER KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Wiener Neudorf, Австрия.

  2. GREY CONTAINER GMBH

    Австрия

    Предприятието GREY CONTAINER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв St. Pölten, Австрия.

  1. MLECKA BAUMASCHINEN GMBH

    Австрия

    Предприятието MLECKA BAUMASCHINEN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Tribuswinkel, Австрия.

  2. W. REITINGER GMBH & CO KG

    Австрия

    Предприятието W. REITINGER GMBH & CO KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Loosdorf, Австрия.

  3. COMP TRADE GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието COMP TRADE GESELLSCHAFT M.B.H., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пневматични - инсталации и инструменти, Пневматични инсталации, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пневматични - инсталации и инструменти, и Пневматични инсталации. Седалището му е в/ъв Möllersdorf, Австрия.

  4. BVB BRUNO VALLANDT BAUMASCHINEN GMBH

    Австрия

    Предприятието BVB BRUNO VALLANDT BAUMASCHINEN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Lanzenkirchen, Австрия.

  5. ITB INNOVATIVE TECHNIK BAUMASCHINEN GMBH

    Австрия

    Предприятието ITB INNOVATIVE TECHNIK BAUMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Sollenau, Австрия.

  6. FRANZ MARKOWITSCH GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието FRANZ MARKOWITSCH GESELLSCHAFT M.B.H., e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Perchtoldsdorf, Австрия.

  7. W. REITINGER GMBH & CO KG

    Австрия

    Предприятието W. REITINGER GMBH & CO KG, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Baden, Австрия.

  8. HURSKY STAPLERTECHNIK GMBH

    Австрия

    Предприятието HURSKY STAPLERTECHNIK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Engelhartstetten, Австрия.

  1. FRANZ KAPUSTA

    Австрия

    Предприятието FRANZ KAPUSTA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Poysbrunn, Австрия.

  2. H&H STAPLERSERVICE GMBH

    Австрия

    Предприятието H&H STAPLERSERVICE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Amstetten, Австрия.

  3. LAHOFER HAUSTECHNIK

    Австрия

    Предприятието LAHOFER HAUSTECHNIK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bad Pirawarth, Австрия.

  4. OTTO NEMEC

    Австрия

    Предприятието OTTO NEMEC, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пневматични - инсталации и инструменти, Пневматични инсталации, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пневматични - инсталации и инструменти, и Пневматични инсталации. Седалището му е в/ъв Gerasdorf, Австрия.

  5. SB SERVICE JOHANN STRUTZENBERGER

    Австрия

    Предприятието SB SERVICE JOHANN STRUTZENBERGER, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Klausen-Leopoldsdorf, Австрия.